Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Rita Ora lansează albumul de debut - VEZI VIDEO

Numele ei începe cu R, a fost descoperită de Jay-Z, dar nu este Rihanna, ci noua senzaţie britanică, Rita Ora care se pregăteşte să lanseze albumul de debut. Intitulat ORA, materialul va fi lansat pe 27 august.
Rita Ora

Rita Ora

Urmărește-ne pe

Numele ei începe cu R, a fost descoperită de Jay-Z, dar nu este Rihanna, ci noua senzaţie britanică, Rita Ora care se pregăteşte să lanseze albumul de debut. Intitulat ORA, materialul va fi lansat pe 27 august şi va include piese produse de Drake, Chase & Status, Will.i.am, The-Dream, Stargate şi Fraser T Smith.

Rita Ora - Debut Album

Rita Ora - Album (Foto: www.facebook.com)

"Nu pot să cred cât de norocoasă sunt că am lucrat cu toţi aceşti oameni minunaţi. Chiar ne-am conectat din punct de vedere muzical şi ne-am simţit extrem de bine în timpul realizării albumului meu", a declarat Ora.

Artista de 21 de ani cucereşte de ceva timp atât inimile ascultătorilor, cât şi pe cele ale artiştilor. După ce Coldplay a scris pe pagina de Facebook că îi place foarte mult Rita Ora, trupa a invitat-o să cânte în deschiderea sa în cadrul unor concerte în Europa.

Rita Ora

Rita Ora (Foto: www.facebook.com)

Succesul cântăreţei a început cu piesa de drum 'n' bass Hot Right Now, compusă de DJ Fresh. Single-ul de debut, RIP lansat în mai a ajuns rapid numărul 1 în Marea Britanie. (clip mai jos)

Rita Ora susţine că reprezintă cu succes generaţia sa de artişti, care nu mai sunt legaţi de nici un gen muzical şi îmbină cât mai multe stiluri, în funcţie de inspiraţie. Dar mai multe despre artistă aflaţi în video-ul de mai jos.

Rita Ora feat. Tinie Tempah - RIP

Becoming Rita Ora

Citește mai multe despre Coldplay
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Muse: Am fost inspiraţi de Skrillex

Tânărul DJ Skrillex, care a ajuns cunoscut pentru promovarea dubstep-ului, a devenit sursă de inspiraţie pentru cei de la Muse.

Închide