Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BT Live: GOLAN / Ruben Keybo
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi

Party cu coveruri în Hard Rock Cafe alături de Fantasy Band

Fantasy Band este o trupă cu ștate veche în privința petrecerilor de coveruri. Fantasy Band va cânta sâmbătă, 4 august 2012 de la ora 22, pe terasa Hard Rock Cafe. Pe lângă dans și atmosferă, cocktail-urile răcoroase sunt încă un argument pro unei seri relaxante în apropierea lacului Herăstru.
Marlene, Fantasy Band

Marlene, Fantasy Band

Fantasy Band este o trupă cu ștate veche în privința petrecerilor de coveruri. Înființată în februarie 1995, formația a ales calea succesului în străinătate, cântând în locații de prestigiu în Norvegia, India Japonia, China, Hong Kong, Anglia și Canada. Rezidenți în Canada din 2006, Flavi (voce/clape) și Marlene (voce) au pus bazele unei companii profesioniste de spectacole și în Romania în urmă cu 4 ani.

Marlene, Fantasy Band

Marlene, Fantasy Band

Trupa Fantasy Band va cânta sâmbătă, 4 august 2012 de la ora 22, pe terasa Hard Rock Cafe. Pe lângă dans și atmosferă, cocktail-urile răcoroase sunt încă un argument pro unei seri relaxante în apropierea lacului Herăstru.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Redactia InfoMusic este la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Single nou 50 Cent feat. Alicia Keys și Dr. Dre, New Day - AUDIO

50 Cent a lansat un nou single, o colaborare cu Dr.Dre și Alicia Keys. Intitulat New Day, single-ul este începând...

Închide