Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"
INFO CONCERT:
Forever Young Festival 2019

Papa Roach pregătește publicul pentru videoclipul Still Swinging - VIDEO

Papa Roach a publicat un video ce prezintă câteva imagini de la filmarea noului videoclip pentru piesa Still Swinging ce va fi lansat în curând.
Papa Roach

Urmărește-ne pe

Papa Roach a publicat un video ce prezintă câteva imagini de la filmarea noului videoclip pentru piesa Still Swinging ce va fi lansat în curând. Frontman-ul Jacoby Shaddix s-a declarat încântat de Still Swinging, înregistrată alături de John Feldmann și a spus că va fi una dintre cele mai „înfocate” piese Papa Roach.

Papa Roach

Single-ul va fi inclus și pe albumul The Connection a cărui lansare este programată pe 2 octombrie.

Jacoby Shaddix„Am vrut foarte mult să reflectăm asupra carierei noastre și asupra tuturor lucrurilor bune pe care le-am făcut. Infest a avut mai multe influențe rap și sunt mai multe bucăți în care fac rap pe acest nou album. Se găsesc și elemente electronice. Ele nu eclipsează elementele rock, dar există. Am ascultat Rage Against The Machine și ne-am gândit la acele ritmuri grele și la groove. Avem şi noi asta, dar avem şi influenţele de metal. E un gen muzical pe care poți să devi gălăgios.”

Jacoby Shaddix

Urmăriți filmarea behind the scenes de la noul videoclip Papa Roach:

Citește mai multe despre Papa Roach
Rux Boga este Colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
The Rolling Stones celebrează 50 de ani de la primul concert

The Rolling Stones au pornit acum 50 de ani o serie de concerte care stau la temelia carierei lor muzicale,...

Închide