Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Shakira și Gerard PiqueShakira și Gerard Pique ne scot la restaurant în Barcelona dacă donăm pentru o cauză nobilă Irina Rimes la The Artist Awards 2020Irina Rimes întâmpină 2021 cu albumul "Acasă", fanii dedicați ascultă prima piesă înainte de lansare Delia în reclama la centrul de testare COVID OK MedicalReclama cu Delia la teste Covid a fost interzisă la TV Eurovision 2021În 2021, Eurovision va fi de neclintit. Finala și semifinalele au datele stabilite Marco Hietala: "Părăsesc trupa Nightwish și mă retrag din viața publică" Ștefan Bănică și fiul său Radu Ștefan Bănică în concertul de Crăciun din 15 decembrie 2019Fiul lui Ștefan Bănică "se va transforma" la "Te Cunosc de Undeva!", sezonul 16. Ce alte vedete participă

Papa Roach pregătește publicul pentru videoclipul Still Swinging - VIDEO

Papa Roach a publicat un video ce prezintă câteva imagini de la filmarea noului videoclip pentru piesa Still Swinging ce va fi lansat în curând.
Papa Roach

Papa Roach a publicat un video ce prezintă câteva imagini de la filmarea noului videoclip pentru piesa Still Swinging ce va fi lansat în curând. Frontman-ul Jacoby Shaddix s-a declarat încântat de Still Swinging, înregistrată alături de John Feldmann și a spus că va fi una dintre cele mai „înfocate” piese Papa Roach.

Papa Roach

Single-ul va fi inclus și pe albumul The Connection a cărui lansare este programată pe 2 octombrie.

Jacoby Shaddix„Am vrut foarte mult să reflectăm asupra carierei noastre și asupra tuturor lucrurilor bune pe care le-am făcut. Infest a avut mai multe influențe rap și sunt mai multe bucăți în care fac rap pe acest nou album. Se găsesc și elemente electronice. Ele nu eclipsează elementele rock, dar există. Am ascultat Rage Against The Machine și ne-am gândit la acele ritmuri grele și la groove. Avem şi noi asta, dar avem şi influenţele de metal. E un gen muzical pe care poți să devi gălăgios.”

Jacoby Shaddix

Urmăriți filmarea behind the scenes de la noul videoclip Papa Roach:

Citește mai multe despre Papa Roach
Rux Boga este Colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
The Rolling Stones celebrează 50 de ani de la primul concert

The Rolling Stones au pornit acum 50 de ani o serie de concerte care stau la temelia carierei lor muzicale,...

Închide