Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Noul clip Moonlight Breakfast, No More, realizat cu ajutorul fanilor - VIDEOCLIP

Moonlight Breakfast a lansat videoclipul piesei No More, realizat de cei de la Les Ateliers Nomad cu ajutorul fanilor.
Moonlight Breakfast - No More

Urmărește-ne pe

Moonlight Breakfast a lansat videoclipul piesei No More, realizat de cei de la Les Ateliers Nomad cu ajutorul fanilor. (video mai jos)

Moonlight Breakfast - No More Video

Moonlight Breakfast - No More Video

„Prietenii noștri Les Ateliers Nomad au reușit să facă un mix între elementele din show-ul visuals și imaginile primite de la publicul care a venit la lansarea albumului nostru de debut (SHOUT)”, a declarat vocea grupului, Christie.

SHOUT, primul disc al celor de la Moonloght Breakfast, este disponibil în rețeaua magazinelor Orange Shop.

Piesa No More nu se aude doar la radiourile din România, ci și la cele din străinătate. Directorul muzical de la Superfly FM (Viena), Jurgen Drimal, a precizat că melodia este foarte apreciată în special pentru aerul vienez pe care îl are. Moonlight Breakfast se află săptămâna aceasta pe locul 1 în Top Show Radio Guerrilla, iar realizatorul Bogdan Șerban este îndrăgostit de formație.

Moonlight Breakfast - No More„Ascultându-i pe cei de la Moonlight Breakfast poți jura că pentru ei s-a inventat expresia “trupa de la noi din țară care sună ca la ei în țară”. Senzația de sonorități nemioritice e dată de mixul curajos de stiluri neo-soul, funk și nu-jazz, peste care tronează vocea Cristinei, care se confundă pe alocuri cu sunetul clarinetului mânuit de Bazooka la care se adaugă lirica curat “executată” și fără urmă de accent în limba engleză. Mai există un ingredient care completează magia sonoră: totul s-a întâmplat/se întâmplă în căminul celor doi de la nașterea și botezarea trupei, până la repetiții și sesiuni de înregistrări, motiv pentru care Moonlight Breakfast ar putea să mai patenteze o expresie: casa de discuri e acasă!”

În afară de acest videoclip, Moonlight Breakfats are în plan încă 3 clipuri pe care le vom vedea foarte curând.

Clip Oficial: Moonlight Breakfast - No More

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Moonlight Breakfast
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
The Killers călătorește din Las Vegas în spațiul cosmic, în noul clip Runaways - VIDEOCLIP

După o pauză de 1 an, The Killers prezintă un nou videoclip realizat pentru piesa Runaways. Clipul, regizat de Warren...

Închide