Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Noul clip Moonlight Breakfast, No More, realizat cu ajutorul fanilor - VIDEOCLIP

Moonlight Breakfast a lansat videoclipul piesei No More, realizat de cei de la Les Ateliers Nomad cu ajutorul fanilor.

Publicat

pe

Moonlight Breakfast - No More
Moonlight Breakfast - No More

Moonlight Breakfast a lansat videoclipul piesei No More, realizat de cei de la Les Ateliers Nomad cu ajutorul fanilor. (video mai jos)

Moonlight Breakfast - No More Video

Moonlight Breakfast - No More Video

„Prietenii noștri Les Ateliers Nomad au reușit să facă un mix între elementele din show-ul visuals și imaginile primite de la publicul care a venit la lansarea albumului nostru de debut (SHOUT)”, a declarat vocea grupului, Christie.

SHOUT, primul disc al celor de la Moonloght Breakfast, este disponibil în rețeaua magazinelor Orange Shop.

Piesa No More nu se aude doar la radiourile din România, ci și la cele din străinătate. Directorul muzical de la Superfly FM (Viena), Jurgen Drimal, a precizat că melodia este foarte apreciată în special pentru aerul vienez pe care îl are. Moonlight Breakfast se află săptămâna aceasta pe locul 1 în Top Show Radio Guerrilla, iar realizatorul Bogdan Șerban este îndrăgostit de formație.

Moonlight Breakfast - No More„Ascultându-i pe cei de la Moonlight Breakfast poți jura că pentru ei s-a inventat expresia “trupa de la noi din țară care sună ca la ei în țară”. Senzația de sonorități nemioritice e dată de mixul curajos de stiluri neo-soul, funk și nu-jazz, peste care tronează vocea Cristinei, care se confundă pe alocuri cu sunetul clarinetului mânuit de Bazooka la care se adaugă lirica curat “executată” și fără urmă de accent în limba engleză. Mai există un ingredient care completează magia sonoră: totul s-a întâmplat/se întâmplă în căminul celor doi de la nașterea și botezarea trupei, până la repetiții și sesiuni de înregistrări, motiv pentru care Moonlight Breakfast ar putea să mai patenteze o expresie: casa de discuri e acasă!”

În afară de acest videoclip, Moonlight Breakfats are în plan încă 3 clipuri pe care le vom vedea foarte curând.

Clip Oficial: Moonlight Breakfast - No More

Comentează

Trending