Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019

Noi confirmări și bilete la Stufstock 2012

Pe afişul Stufstock 2012 şi-au trecut astăzi numele trupele Gândul Mâței, Vendetta și Trooper.
Stufstock 2012

Urmărește-ne pe

Pe afişul Stufstock 2012 şi-au trecut astăzi numele trupele Gândul Mâței, Vendetta și Trooper.

Stufstock 2012

Gândul Mâței a luat fiinţă în 1996 în Republica Moldova şi a trecut de-a lungul timpului prin diferite schimbări de componență pentru a ajunge în prezent la formula: Nicu Ţărnă - voce, Sergiu Iarovoi - chitară, Igor Cristov - clape, Sergiu Rusu - bas, Iurie Berdea – tobe şi Ghenadie Cazac – trompetă. Primul album, Cu gândul la ea, a fost lansat în 2000 și a marcat începutul succesului pe piața muzicală. Au urmat alte 3 albume, compuse în stilul care i-a consacrat: La Ciocana - 2004, Ghem în ghem - 2005 și În profil - 2008. În România formația este cunoscută datorită concertelor pe care le-au susținut în orașe precum București, Timișoara sau Iași.

Vendetta este o trupă hardcore din Sofia, înființată în 2001. Recunoscută pentru stilul unic și piesele cu mesaj profund, Vendetta a colaborat de-a lungul timpului cu nume ca Last Hope, Skinflick, Outrage sau Born from Pain. În 2005 a apărut în magazine albumul de debut Friends Of God, Enemies Of The World, considerat unul din cele mai bune albume europene de gen. În 2007, trupa s-a destrămat, pentru a se reuni la sfârșitul anului 2009, când a ieşit pe piaţă Time of Violence (inspirat de romanul lui Anton Donchev).

Trooper este una din cele mai cunoscute trupe de heavy metal din România. Într-o carieră de 16 ani, târgoviștenii se pot lăuda cu concerte pe aceeaşi scenă cu Iron Maiden, Judas Priest, Scorpions, Nazareth, Whitesnake, WASP, The Cult, Prodigy, Sepultura sau Manowar. În mai 2001, apare demo-discul Trooper 2001, ce conține piese ca No tomorrow, Life and death și Lacrima. Începând cu 2002, trupa începe să câștige din ce în ce mai mult atenția publicului, atât prin concertele la care participă, cât și prin calitatea melodiilor scoase. Cu 5 albume de studio, un album conceptual opera rock Poemele Valahiei, 5 EP-uri și albumul aniversar Live 15, Trooper a atras mii de fani, numeroase premii în topuri de specialitate, concerte și turnee naționale.

Bilete la Stufstock 2012

Biletele pentru concertele din zilele de 27 și 28 iulie sunt disponibile online pe biletoo.ro, blt.ro, bilet.ro, myticket.ro și bilete.ro, precum și prin partenerii acestora la următoarele preturi:

  • 65 lei - bilet pe zi
  • 99 lei (22 iunie-8 iulie) - abonament

 

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Trooper
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
RATB a extins programul cursei speciale către B'Estfest Park

RATB a modificat programul de funcţionare a liniei speciale de transport către B'Estfest Summer Camp, urmând ca aceasta să circule...

Închide