Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Snoop Dogg

No Doubt - Settle Down, single nou - VEZI TEASER

No Doubt a lansat teaserul piesei Settle Down, primul single extras de pe viitorul album.
no-doubt-settle-down

No Doubt revine în forţă în acest an cu un nou album, Push and Shove, prima noutate din cariera trupei în ultimii 11 ani. Materialul va ajunge în magazine pe 25 septembrie, însă până atunci, fanii se pot delecta cu primul single, Settle Down, pentru care trupa a postat un teaser. Single-ul va fi lansat pe 16 iulie și va beneficia şi de un videoclip la care se lucrează de zor.

no-doubt-settle-down

Despre Push and Shove, trupa a afirmat:

"Suntem extrem de nerăbdători să împărţim cu voi aceste piese. Vă mulţumim pentru susţinerea din ultimii 25 de ani. Suntem foarte mândri de noul album şi speram să vă placă la fel de mult cât ne place şi nouă."

Push and Shove este unul dintre cele mai așteptate materiale ale anului întrucât No Doubt nu a mai înregistrat un album de la Rock Steady din 2001. În plus, mulți au crezut că este sfârșitul lui No Doubt când trupa a luat o pauză în perioada 2004 – 2008, iar solista Gwen Stefani a început o carieră solo în zona muzicală foarte comercială.

No Doubt - Settle Down, teaser

Citește mai multe despre No Doubt
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Trupele japoneze ACE și Anli Pollicino concertează la București

Formaţia Anli Pollicino se întoarce în România pentru un nou concert. Evenimentul va avea loc pe 24 iulie începând cu...

Închide