Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
Forever Young Festival 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Nelly Furtado - Spirit Indestructible, piesă nouă - AUDIO

Nelly Furtado a pus la dispozitia fanilor piesa Spirit Indestructible, cea care da titlul celui de-al cincilea album din cariera sa.
Nelly Furtado - Big Hoops - videoclip

Nelly Furtado îşi promovează intens viitorul disc, Spirit Indestructible, prin lansarea de single-uri. După ce în aprilie a apărut Big Hoops, prima piesă extrasă de pe acest disc, iată că venit vremea ca melodia care dă titlul albumului să ajungă la urechile fanilor.

Nelly Furtado - Big Hoops - videoclip
Vorbind despre noua melodie, Nelly Furtado a spus:

Este o odă adusă spiritului, inspirată de oameni cu care m-am întâlnit de-a lungul timpului şi de momente speciale din istorie despre care am citit.

Spirit Indestructible, al cincilea album din cariera artistei, va ajunge în magazine pe 18 septembrie. De producţia sa s-a ocupat o întreagă echipă de profesioniști, din care au făcut parte Salaam Remi (Amy Winehouse), Rodney Jerkins (Michael Jackson, Beyonce și Lady Gaga), Bob Rock (Metallica), Tiesto, John Shanks şi Da Genius.

Nelly Furtado - Spirit Indestructible

Citește mai multe despre Nelly Furtado
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Câștigătorii celor 3 abonamente duble la B'Estfest 2012

Câștigătorii celor 3 abonamente duble la B'Estfest 2012

Închide