Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Nas feat. Amy Winehouse - Cherry Wine, piesă nouă - AUDIO

Cherry Wine, o altă piesă colaborare dintre Nas şi Amy Winehouse, a devenit disponibilă online şi poate fi ascultată mai jos.

Publicat

pe

Nas &amy Winehouse
Nas &amy Winehouse │ FOTO: www.rollingstone.com

Cherry Wine, o altă piesă colaborare dintre Nas şi Amy Winehouse, a devenit disponibilă online şi poate fi ascultată mai jos.

Nas &amy Winehouse

Piesa înregistrată în 2008 a avut premiera ieri la BBC Radio 1 şi va fi inclusă pe albumul lui Nas, Life Is Good, ce este programat să apară în magazine pe 17 iulie.

Aceasta este a doua colaborare dintre cei doi artişti după Like Smoke, melodie inclusă pe albumul postmortem al artistei Lioness: Hidden Treasures.

Nas feat. Amy Winehouse - Cherry Wine

 

PUBLICITATE
Un comentariu

Muzică și film

Marisa Abela o interpretează pe Amy Winehouse în pelicula "Back to Black"

"Back to Black", un viitor film despre regretata Amy Winehouse, a dezvăluit prima imagine a actriței Marisa Abela în rolul îndrăgitei cântărețe. Filmările pentru peliculă încep astăzi, 16 ianuarie, în Londra. Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Marisa Abela în rolul lui Amy Winehouse
Marisa Abela în rolul lui Amy Winehouse │ FOTO: STUDIOCANAL www.facebook.com

"Back to Black" se concentrează pe anii de început ai lui Amy și pe călătoria ei spre succes. Filmul are sprijinul deplin al tatălui lui Amy, Mitch Winehouse, și va include melodii din portofoliul ei.

Pelicula este regizată de Sam Taylor-Johnson ("Fifty Shades of Grey"), pe baza unui scenariu scris de Matt Greenhalgh. Cei doi au mai colaborat în trecut pentru "Nowhere Boy", un film despre copilăria lui John Lennon, astfel că sunt deja familiarizați cu realizarea unui lungmetraj în jurul unei embleme muzicale.

"Am văzut-o prima dată cântând la un spectacol de talente la Ronnie Scott’s Jazz Club din Soho și mi-am dat seama imediat că nu era doar <<talentată>>… era genială. Ca regizor de film nu poți cere mai mult. Mă simt încântată și onorată de oportunitatea de a aduce povestea unică și tragică a lui Amy în cinema, însoțită de cea mai importantă parte a moștenirii sale - muzica ei. Sunt pe deplin conștientă de acest angajament și, împreună cu scenaristul colaborator - Matt Greenhalgh - voi crea un film pe care toți îl vom iubi și îl vom prețui pentru totdeauna. La fel cum facem cu Amy", a declarat Sam Taylor-Johnson într-un comunicat.

Marisa Abela este cunoscută pentru serialul "Industry", unde a interpretat-o pe Yasmin Kara-Hanani. Actrița de 26 de ani a mai jucat în serialul "COBRA", dar și în filmele "Rogue Agent" și "She Is Love".

Citește în continuare
Show Lord of the Dance 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< feb. 2023 >>
lmmjvsd
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 1 2 3 4 5

Trending