Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Summer Well 2019
Summer Well 2018: Picnic indie cu topping electro și hip-hop autentic pe scena Red Bull INFO CONCERT:
AWAKE Festival 2018
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett

N-ai de ce, ne spune GDR - VIDEOCLIP

Cea mai nouă piesă a Grupului de Rezistență, N-ai tu treabă, beneficiază de un videoclip ce aduce aminte de prieteni, întâlniri, grătare și relaxare.
Grupul de Rezistență

Grupul de Rezistență

Cea mai nouă piesă a Grupului de Rezistență, N-ai de ce,  beneficiază de un videoclip. Regizat de Vlad Dobrescu, clipul amintește de prieteni, întâlniri, grătare și relaxare. (video mai jos)

Grupul de Rezistență

Grupul de Rezistență 

Cântecul este un featuring cu Japhet Niven și este produs de Carbon. Acesta este inclus pe noul material al trupei intitulat Trilogia N-ai(ului).

Grupul de Rezistență s-a format în 2009 și este un produs hip hop autohton inedit ce introduce pentru prima dată noțiunea de 2 DJ într-un astfel de grup. GDR înseamnă, K-Gula pe care fanii îl știu din L.I.R.I.C., R.A.C.L.A. și multe alte proiecte, Stoe Toxxic și Nai’gh’ba de la Da Hood Justice, Brugner care a fost membru Delikt și a produs emisiunea Urban Groove, DJ Dox și DJ Undoo care au avut un rol important în mișcarea hip hop din România și au fost implicați în toate proiectele importante.

Clip Oficial: Grupul de Rezistență feat. Japhet Niven - N-ai de ce

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
CNN: Gotye s-a sinucis, Gotye: Nu sunt mort

Gotye a fost nevoit să anunțe pe Twitter că nu este mort, după ce CNN a raportat că s-a sinucis.

Închide