Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BT Live: GOLAN / Ruben Keybo
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi

Motley Crue oferă Sex gratuit cu 24 de ore înainte de lansarea oficială

După o așteotare de 4 ani de la ultima lansare a unui material nou, fanii Mötley Crue au avut surpriza de a putea descărca gratuit cel mai recent single al trupei cu o zi înainte de lansare.
Tommy Lee s-a dat în carusel cu bateria - OST Fest - Motley Crue

Tommy Lee s-a dat în carusel cu bateria - OST Fest - Motley Crue

După o așteptare de 4 ani de la ultima lansare a unui material nou, fanii Mötley Crue au avut surpriza de a putea descărca gratuit cel mai recent single al trupei cu o zi înainte de lansare.

Drept mulțumire pentru fidelitatea fanilor, membrii Mötley Crue oferă single-ul Sex pentru download gratuit vreme de 24 de ore înainte de lansarea de pe 17 iulie. Tot ce trebuie să faceți pentru a descărca piesa nouă este să vă înscrieți email-ul pe site-ul oficial.

Tommy Lee s-a dat în carusel cu bateria - OST Fest - Motley Crue

Tommy Lee s-a dat în carusel cu bateria - OST Fest - Motley Crue

Într-un interviu recent, Tommy Lee oferă câteva impresii despre noua melodie prin care epoca Too Fast for Love a Mötley Crue face cunoștință cu viitorul.

Tommy Lee„Are un vibe retro specific Crue, un riff simplist, dar în același timp cred că are un sound modern. Are câteva synth-uri bune și un ritm modern și funky. Deci cred că ai putea spune că are un sound retro, dar în același timp modern. Una peste alta, cred că Sex sună a 2012 și asta mă face pe mine foarte fericit. A ieșit criminal! Nu că nu mi-ar plăcea piesele retro, dar suntem în 2012, copii - hai să ne comportăm ca atare! În final, e o piesă de vară foarte bună care va face publicul să țipe alături de noi în timpul turneului viitor.”

Tommy Lee

Mötley Crue vor porni  alături de Kiss în turneul care le va da fanilor prilejul să cânte refrenul Sex împreună cu trupa pe 20 iulie.

Citește mai multe despre Motley Crue
Rux Boga este Colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Mumford and Sons a anunţat detalii despre noul album, Babel

Mumford and Sons a anunţat că follow-up-ul albumului Sigh No More (2009) se va numi Babel şi va ajunge în...

Închide