Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Matchbox Twenty revine cu nou clip, She’s So Mean - VIDEOCLIP

Trupa americană de rock alternativ, Matchbox Twenty, revine după 4 ani cu un nou videoclip. Acesta este realizat pentru single-ul She’s So Mean și îi prezintă pe membrii formației în preajma unei prezențe feminine periculoase.

Publicat

pe

Matchbox Twenty - She's So Mean Video
Matchbox Twenty - She's So Mean Video

Trupa americană de rock alternativ, Matchbox Twenty, revine după 4 ani cu un nou videoclip. Acesta este realizat pentru single-ul She’s So Mean și îi prezintă pe membrii formației în preajma unei prezențe feminine periculoase. (video mai jos)

Matchbox Twenty - She's So Mean Video

Secvență clip Matchbox Twenty - She's So Mean

În timp ce formația interpretează piesa în subsolul unei clădiri, o femeie atrăgătoare apare și începe să distrugă instrumentele, să arunce cu viniluri in aer, să dea foc la tobe și să toarne cafea pe echipamente. Toate acestea se intâmplă pe acordurie piesei She’s So Mean care vorbește despre o femeie ce înnebunește bărbații prin sex-apealul ei, dar îi chinuie cu răutatea sa.

She’s So Mean este primul extras de pe viitorul album semnat Matchbox Twenty. Intitulat North, materialul va fi lansat pe 4 septembrie și reprezintă primul disc al trupei de la compilația Exile on Mainstream din 2007.

Clip Oficial: Matchbox Twenty - She's So Mean

Un comentariu

Trending