Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Snoop Dogg

Matchbox Twenty revine cu nou clip, She’s So Mean - VIDEOCLIP

Trupa americană de rock alternativ, Matchbox Twenty, revine după 4 ani cu un nou videoclip. Acesta este realizat pentru single-ul She’s So Mean și îi prezintă pe membrii formației în preajma unei prezențe feminine periculoase.
Matchbox Twenty - She's So Mean Video

Secvență clip Matchbox Twenty - She's So Mean

Trupa americană de rock alternativ, Matchbox Twenty, revine după 4 ani cu un nou videoclip. Acesta este realizat pentru single-ul She’s So Mean și îi prezintă pe membrii formației în preajma unei prezențe feminine periculoase. (video mai jos)

Matchbox Twenty - She's So Mean Video

Secvență clip Matchbox Twenty - She's So Mean

În timp ce formația interpretează piesa în subsolul unei clădiri, o femeie atrăgătoare apare și începe să distrugă instrumentele, să arunce cu viniluri in aer, să dea foc la tobe și să toarne cafea pe echipamente. Toate acestea se intâmplă pe acordurie piesei She’s So Mean care vorbește despre o femeie ce înnebunește bărbații prin sex-apealul ei, dar îi chinuie cu răutatea sa.

She’s So Mean este primul extras de pe viitorul album semnat Matchbox Twenty. Intitulat North, materialul va fi lansat pe 4 septembrie și reprezintă primul disc al trupei de la compilația Exile on Mainstream din 2007.

Clip Oficial: Matchbox Twenty - She's So Mean

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Câștigători invitații The Mission Dance Weekend 2012

InfoMusic a pus la bătaie o serie de invitații pentru evenimentul dance din acest sfârșit de săptămână, The Mission Dance...

Închide