Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Matchbox Twenty revine cu nou clip, She’s So Mean - VIDEOCLIP

Trupa americană de rock alternativ, Matchbox Twenty, revine după 4 ani cu un nou videoclip. Acesta este realizat pentru single-ul She’s So Mean și îi prezintă pe membrii formației în preajma unei prezențe feminine periculoase.
Matchbox Twenty - She's So Mean Video

Secvență clip Matchbox Twenty - She's So Mean

Trupa americană de rock alternativ, Matchbox Twenty, revine după 4 ani cu un nou videoclip. Acesta este realizat pentru single-ul She’s So Mean și îi prezintă pe membrii formației în preajma unei prezențe feminine periculoase. (video mai jos)

Matchbox Twenty - She's So Mean Video

Secvență clip Matchbox Twenty - She's So Mean

În timp ce formația interpretează piesa în subsolul unei clădiri, o femeie atrăgătoare apare și începe să distrugă instrumentele, să arunce cu viniluri in aer, să dea foc la tobe și să toarne cafea pe echipamente. Toate acestea se intâmplă pe acordurie piesei She’s So Mean care vorbește despre o femeie ce înnebunește bărbații prin sex-apealul ei, dar îi chinuie cu răutatea sa.

She’s So Mean este primul extras de pe viitorul album semnat Matchbox Twenty. Intitulat North, materialul va fi lansat pe 4 septembrie și reprezintă primul disc al trupei de la compilația Exile on Mainstream din 2007.

Clip Oficial: Matchbox Twenty - She's So Mean

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Câștigători invitații The Mission Dance Weekend 2012

InfoMusic a pus la bătaie o serie de invitații pentru evenimentul dance din acest sfârșit de săptămână, The Mission Dance...

Închide