Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna"

MANOWAR își încordează mușchii în filme cu Van Damme

Pe vremea când Van Damme își ridica piciorul deasupra capului, Joey DeMaio n-ar fi găsit prea multe scene cu valențe metalice. După ce a prins gustul filmelor însă, trupa își trece pe listă o nouă producție, de data aceasta una cu Jean-Claude Van Damme în rolul principal.
Van Damme, Joey DeMaio si producatorul Moshe Diamant

Van Damme, Joey DeMaio si producatorul Moshe Diamant

Pe vremea când Van Damme își ridica piciorul deasupra capului, Joey DeMaio n-ar fi găsit prea multe scene cu valențe metalice. După ce a prins gustul filmelor însă, trupa  își trece pe listă o nouă producție, de data aceasta una cu Jean-Claude Van Damme în rolul principal.

Van Damme, Joey DeMaio si producatorul Moshe Diamant

Van Damme, Joey DeMaio si producatorul Moshe Diamant

Filmul se numește Soldiers și este produs de specialistul filmelor de acţiune Moshe Diamant (The Black Dahlia, Hard Target, Sudden Death). Conform scenariului, Van Damme joacă un personaj aflat în căutarea dreptăţii. Apetitul lui MANOWAR pentru temă este de notorietate.

Van Damme, care joacă contra lui Sylvester Stallone în Expendables 2 ne-a povestit:

M-am întâlnit cu Joey DeMaio şi i-am explicat viziunea mea privind întreaga coloană sonoră. El va scrie compoziţii noi, dar în film vor ajunge şi piese MANOWAR.

Soldiers va fi lansat în cinematografe în primăvara lui 2013, iar Joey deMaio și trupa îi vor pregăti un sunet puternic, cert peste măsura afișului.

“Întotdeauna am fost pasionaţi de filme, mai ales de acelea care pun în prim plan valorile importante pentru noi: corectitudine, onoare, curaj. Este o plăcere şi onoare să contribuim muzical la astfel de poveşti şi să lucrăm cu unii dintre cei mai mari eroi din industria cinematografiei. Suntem gata să oferim o coloană sonoră puternică acestui film excelent” a spus basistul.

MANOWAR a lansat în iunie cel de-al 12-lea album de studio The Lord Of Steel. Trupa a participat la OST Fest 2012, unde nu a cântat nimic de pe noul disc. Este evident că The Lord Of Steel a făcut însă înconjurului globului pe cale electronică. În septembrie este așteptată pe piață o variantă complet diferită, cu ceva surprize în dotare. Va prinde forme de CD, Vinyl şi evident de fișier.

Citește mai multe despre Manowar
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Rezident Ex, grupul lui Kempes a lansat un nou single - Catedrala sufletului - AUDIO

Zile trec și zile vin de când Ovidiu Ioncu – Kempes și-a anunțat revenirea în muzica românească. Noul său grup...

Închide