Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Loredana va cânta alături de BUG Mafia la B'Estfest 2012

Într-un post pe pagina oficială de Facebook, Loredana şi-a anunţat fanii ca va urca pe scenă ca invitat special în cadrul show-ului pe care BUG Mafia l-a pregătit la Bestfest 2012.
bug-mafia-loredana

În doar câteva ore B'Estfest, unul dintre cele mai aşteptate festivaluri ale verii, îşi va deschide porţile la distracţie pentru 3 zile dedicate muzicii de cea mai bună calitate. Organizatorii defilează în acest an pe islazul din Tunari cu un line-up de 100 de trupe, 7 scene în are liber, terase, zone de sport, relaxare, locuri de joacă și diferite workshop-uri, toate pregătite pentru miile de fani asteptați să simtă live de experienţa unui festival de calibru internaţional.

bug-mafia-loredanaPrintre headlinerii primei zile se regăsesc Garbage, Stanton Warriors, Kreator şi românii BUG Mafia, Paraziţii şi Suie Paparude.

Printr-un post pe pagina oficială de Facebook, Loredana şi-a anunţat fanii ca în această seară, în jurul orei 22.00 va urca pe scenă ca invitat special în cadrul concertului BUG Mafia de la B'Estfest.

Cântăreaţa şi trupa au semnat de-a lungul timpului mai multe piese în colaborare, printre acestea numărându-se Ridică-mă la cer, Fără cuvinte sau Lumea e a mea, pe care sperăm să le auzim în această seară.

B.U.G. Mafia & Loredana - Fără Cuvinte

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre B.U.G. MafiaLoredana Groza
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Motley Crue lansează Sex pe 17 iulie

Pe data de 17 iulie cei de la Motley Crue vor oferi fanilor Sex, cel mai nou single al lor.

Închide