Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Sebastian Bach - Poza pentru Kicking & ScreamingMuzicienii îl numesc pe CEO-ul Spotify "un idiot lacom" Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia" Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie Adrian Despot: "Vița de Vie - În corzi e cea mai bună producție a unui concert live în România"

Les Elephants Bizarres cântă în deschiderea la Roxette

Elefanţii bizari vor pleca în Ardeal pentru a concerta pe Cluj Arena, în deschiderea trupei Roxette, alături de Grimus.
Les Elephants Bizzares Live

Les Elephants Bizzares Live

Elefanţii bizari vor pleca în Ardeal pentru a concerta pe Cluj Arena, în deschiderea trupei Roxette, alături de Grimus.  Roxette vine pentru a 2-a oară în România pentru a susţine un spectacol pe 19 iulie, în Cluj-Napoca - BILETE

Les Elephants Bizzares Live

Les Elephants Bizzares Live

Les Elephants Bizzares a lansat recent noul single, Nu Mă Opri, prima piesă în limba română înregistrată de trupă. Chiar dacă nu au fost foarte încrezători la început, membrii grupului sunt foarte fericiți de rezultat, iar clipul piesei se bucură de mult succes pe online.

”S-au făcut presiuni asupra noastră să cântăm în română. Și producătorul ne-a zis că este o chestie vitală să cânți în limba țării tale. Suntem foarte mândri de piesă. Nu credeam că o să ne iasă. Eu cel puțin nu cântasem în română prea des până acum. A ieșit foarte bine, ne-a surprins și pe noi.”, a declarat într-un interviu pentru InfoMusic, Ştefan Matei, vocea formaţiei.

Les Elephants Bizzares au fost prezenţi şi la B'Estfest 2012, ce a avut loc weekend-ul trecut pe malul lacului Pasărea din Tunari. Acesta s-a desfăşurat de-a lungul a 3 zile, iar echipa InfoMusic a fost şi ea prezentă:

#Ziua 1- Garbage, Kreator, Moonspell, The Qemists, BUG Mafia și Paraziții

#Ziua 2 - Milow, Royksopp, Selah Sue, Mala Vita şi Last Hope

#Ziua 3 - Pulp, Caro Emerald, Modestep, Skindred și Dope DOD

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Les Elephants BizarresRoxette
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Intrare libera pentru copii la concertul Roxette!

Copiii sub 10 ani vor putea intra gratuit la concertul Roxette ce se desfășoară la Cluj-Napoca pe 19 iulie. Oferta...

Închide