Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Les Elephants Bizarres cântă în deschiderea la Roxette

Elefanţii bizari vor pleca în Ardeal pentru a concerta pe Cluj Arena, în deschiderea trupei Roxette, alături de Grimus.

Publicat

pe

Les Elephants Bizzares Live
Les Elephants Bizzares Live

Elefanţii bizari vor pleca în Ardeal pentru a concerta pe Cluj Arena, în deschiderea trupei Roxette, alături de Grimus.  Roxette vine pentru a 2-a oară în România pentru a susţine un spectacol pe 19 iulie, în Cluj-Napoca - BILETE

Les Elephants Bizzares Live

Les Elephants Bizzares Live

Les Elephants Bizzares a lansat recent noul single, Nu Mă Opri, prima piesă în limba română înregistrată de trupă. Chiar dacă nu au fost foarte încrezători la început, membrii grupului sunt foarte fericiți de rezultat, iar clipul piesei se bucură de mult succes pe online.

”S-au făcut presiuni asupra noastră să cântăm în română. Și producătorul ne-a zis că este o chestie vitală să cânți în limba țării tale. Suntem foarte mândri de piesă. Nu credeam că o să ne iasă. Eu cel puțin nu cântasem în română prea des până acum. A ieșit foarte bine, ne-a surprins și pe noi.”, a declarat într-un interviu pentru InfoMusic, Ştefan Matei, vocea formaţiei.

Les Elephants Bizzares au fost prezenţi şi la B'Estfest 2012, ce a avut loc weekend-ul trecut pe malul lacului Pasărea din Tunari. Acesta s-a desfăşurat de-a lungul a 3 zile, iar echipa InfoMusic a fost şi ea prezentă:

#Ziua 1- Garbage, Kreator, Moonspell, The Qemists, BUG Mafia și Paraziții

#Ziua 2 - Milow, Royksopp, Selah Sue, Mala Vita şi Last Hope

#Ziua 3 - Pulp, Caro Emerald, Modestep, Skindred și Dope DOD

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Festival Bestfest 2012
Festivaluri vineri, 6 iulie 2012

B'ESTFEST 2012

Loc
BESTFEST Park

Trending