Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Lady Gaga este extaziată de noul album No Doubt

Lady Gaga este înnebunită să audă noul album No Doubt. Intitulat Push and Shove, discul va fi lansat în septembrie.
Lady Gaga

Lady Gaga

Lady Gaga este înnebunită să audă noul album No Doubt. Intitulat Push and Shove, discul va fi lansat în septembrie.

Lady Gaga

Lady Gaga (Foto: www.facebook.com)

”Mai este cineva super entuziasmat de faptul că No doubt lansează un nou album? Abia aștept”, a scris Gaga într-un mesaj pe Twitter.

Deși în piesele sale Gaga abordează stilul pop, artista a mărturisit mereu că este fană a genului rock. În afară de No Doubt față de care și-a exprimat acum admirația, Gaga iubește Iron Maiden. Artista a declarat anul trecut la postul de radio SiriusXM că pentru ea Iron Maiden este un stil de viață.

Cei de la No Doubt vor fi împreună pe scenă pentru prima dată în ultimii 3 ani, luna aceasta la evenimentul Teen Choice Awards. Este posibil ca la eveniment să cânte noul single, Settle Down, primul extras de pe disc ce va apărea în iulie. Piesa se va bucura și de un videoclip pentru care grupul lucrează regizorița Sophie Muller, cea care a realizat și celebrul clip Don’t Speak.

Push and Shove este unul dintre cele mai așteptate materiale ale anului întrucât No Doubt nu a mai înregistrat un album de la Rock Steady din 2001. În plus, mulți au crezut că este sfârșitul lui No Doubt când trupa a luat o pauză în perioada 2004 – 2008, iar solista Gwen Stefani a început o carieră solo în zona muzicală foarte comercială.

Citește mai multe despre Lady GagaNo Doubt
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Loredana va cânta alături de BUG Mafia la B'Estfest 2012

Într-un post pe pagina oficială de Facebook, Loredana şi-a anunţat fanii ca va urca pe scenă ca invitat special în...

Închide