Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Lady Gaga este colegă de platou cu Mel Gibson, Jessica Alba și Charlie Sheen în noul film de Robert Rodriguez

Lady Gaga va interpreta personajul La Chameleon în noul film Machete Kills regizat de Robert Rodriguez. Artista joacă alături de actori precum Sofia Vergara, Mel Gibson, Alexa Vega, Charlie Sheen, Jessica Alba, Danny Trejo și Cuba Gooding Jr.
Lady Gaga în filmul Machete Kills

Lady Gaga în filmul Machete Kills

Urmărește-ne pe

Lady Gaga este extrem de ambițioasă și dependentă de muncă, după cum a declarat chiar ea de nenumărate ori. Se pare că turneele și lansarea noului parfum Fame nu au obosit-o îndeajuns de mult pe artistă, astfel că s-a apucat și de un film.

Lady Gaga - Fame

Lady Gaga - Fame

Gaga a dezvăluit pe Facebook că îşi face debutul în cinematografie într-un film de Robert Rodriguez. Regizorul este cunoscut pentru pelicule precum Desperado, Sin City, Spy Kids și pentru colaborările sale frecvente cu celebrul Quentin Tarantino.

Filmul se intitulează Machete Kills şi este continuarea peliculei lansate în 2010 Machete. Potrivit site-ului IMDB, acțiunea se învârte în jurul lui Machete, un mercenar recrutat de guvernul Statelor Unite pentru a doborî un traficant de arme din Mexic care vrea să lanseze o armă în spațiu.

Lady Gaga în filmul Machete Kills

Lady Gaga în filmul Machete Kills

Posterul producției dezvăluit online chiar de Rodriguez o prezintă pe Lady Gaga îmbrăcată în lengerie intimă, înfășurată cu o blană de lup, ținând în mână un pistol și anunță numele personajului interpretat de aceasta - La Chameleon. În plus, regizorul a postat un mesaj pe Twitter în care spune că tocmai a terminat de filmat niște scene cu Gaga și este impresionat de artistă.

Potrivit informațiilor cunoscute până în prezent, pelicula va avea premiera în cinematografe pe 13 iunie 2013, iar din distribuție mai fac parte Sofia Vergara, Mel Gibson, Alexa Vega, Charlie Sheen, Jessica Alba, Danny Trejo și Cuba Gooding Jr.

Lady Gaga va concerta în România pentru prima dată pe 16 august la Arena Națională din București - BILETE.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Lady Gaga
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Iubire, răzbunare și umor în noul clip Pink, Blow Me (One Last Kiss) - VIDEOCLIP

După o pauză de aproape 4 ani, Pink revine cu videoclipul pentru noul single Blow Me (One Last Kiss). Acesta...

Închide