Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 ELIZA G (Italia) câștigătoarea Cerbului de Aur 2019ELIZA G din Italia a câștigat trofeul Cerbul de Aur 2019 - VEZI LISTA CÂȘTIGĂTORILOR Ronan KeatingCerbul de Aur 2019: Programul Galei de sâmbătă, recital Ronan Keating Poze Cerbul de Aur 2019: concert Irina Rimes INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
Poze Cerbul de Aur 2019: concert Emeli Sandé VIDEO: Cover după Metallica la Cerbul de Aur 2019 - Colaborare aparte Laura Bretan, Ester Peony și Olivier Kaye

KEO şi Skizzo - Miliardari de vise - VIDEOCLIP

Pentru a ilustra lansarea single-ului, Keo şi Skizzo le-au invitat pe fetele de la Black & White să-şi facă de cap în clipul promo, regizat şi produs de Skizzo în colaborare cu Lazăr de la Animal X.
Keo & Skizzo

Keo & Skizzo

Keo şi Skizzo au decis să realizeze un album împreună. Acesta se intitulează SKEO şi va fi lansat în toamnă. Primul single extras este Miliardar de Vise ce a fost compus şi produs de ceo doi artişti împreună cu Bogdan Mureşean şi Lukone.

Keo & Skizzo

Keo & Skizzo (Foto: www.facebook.com)

Pentru a ilustra lansarea single-ului, Keo şi Skizzo le-au invitat pe fetele de la Black & White să-şi facă de cap în clipul promo, regizat şi produs de Skizzo în colaborare cu Lazăr de la Animal X. (video mai jos)

În prezent, Keo şi Skizzo sunt plecaţi prin ţară în cadrul turneului Mix Music Evo 2012.

Clip Promo: Keo & Skizzo - Miliardar de vise

Citește mai multe despre Keo
Redactia InfoMusic este la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
ROA - D-AIA - VIDEOCLIP

ROA revine cu un nou clip, cel pentru piesa D-AIA.

Închide