Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Kanye West prezintă New God Flow - AUDIO

Noua colaborare a rapper-ului Kanye West cu Pusha T a avut premiera ieri pe online. Intitulată New God Flow, piesa are o mare încărcătură emoțională, iar West interpretează pătimaș.

Noua colaborare a rapper-ului Kanye West cu Pusha T a avut premiera ieri pe online. Intitulată New God Flow, piesa are o mare încărcătură emoțională, iar West interpretează pătimaș. (audio jos)

Kanye West - Cruel Summer

Kanye West - Cruel Summer

Melodia va fi inclusă pe viitoare compilație a rapper-ului, Cruel Summer. Materialul va apărea pe 7 august și include colaborări cu artiștii de la casa de discuri G.O.O.D. Music, deținută de West.

Recent, a apărut un zvon legat de viitorul album al artistului. Potrivit publicației The Sun surse apropiate acestuia susțin că West vrea să facă un disc numai din sunete scoase de animale.

Kanye West feat. Pusha T – New God Flow

Citește mai multe despre Kanye West
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Repetiții silențioase cu B.U.G. Mafia – VEZI VIDEO

B.U.G. Mafia își păstrează vocile pentru concertul din cadrul festivalului B’Estfest 2012, astfel că susține repetiții silențioase. Grupul va urca...

Închide