Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii INFO CONCERT:
James Arthur
David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Julian Lennon și Johnny Depp cântă pe noul album Aerosmith

Noul album Aerosmith va include o serie de invitați special, printre care se numără fiul lui John Lennon - Julian Lennon și actorul Johnny Depp. După o serie de amânări, Music From Another Dimension va fi lansat în luna noiembrie.
Aerosmith - Music From Another Dimension

Copertă album Aerosmith - Music From Another Dimension

Noul album Aerosmith va include o serie de invitați speciali, printre care se numără fiul lui John Lennon - Julian Lennon și actorul Johnny Depp. După o serie de amânări, Music From Another Dimension va fi lansat în luna noiembrie.

Aerosmith - Music From Another Dimension

Copertă album Aerosmith - Music From Another Dimension

În cadrul unui interviu pentru publicația Rolling Stone, Steve Tyler a povestit cum l-a cunoscut pe Julian Lennon în Los Angeles, în timp ce filma pentru emisiunea American Idol. Potrivit lui Tyler, Julian este un tip incredibil, iar vocea sa o vom auzi pe melodia Love Three Times A Day.

Johnny Depp este un fan irecuperabil al muzicii rock și nu lipsește nici de pe noul album AerosmithJoe Perry a declarat că Freedom Fighter - piesa pe care putem asculta și vocea artistului, va fi inclusă cel mai probabil pe o versiune deluxe a discului.

Aerosmith

Aerosmith (Foto: www.facebook.com)

”Toată lumea vrea să audă mereu Dream On și Walk This Way, dar nu asta am avut în minte când vroiam să fiu într-o trupă. Putem să fim cea mai bună formație de cover Aerosmith din lume. M-am plictisit să cânt aceleași piese, deci sunt foarte fericit că avem acest album nou”, a mai precizat Perry.

Primul single extras este Legendary Child, al cărui videoclip a fost lansat la începutul lunii iulie. Piesa va fi inclusă pe coloana sonoră a noului film G.I. Joe: Retaliation, un SF cu Bruce Willis ce va avea premiera în cinematografe în 2013.

Pentru Music From Another Dimension, grupul a decis să lucreze cu producătorul Jack Douglas, cel care fost ”păpușarul” unuia dintre cele mai de succes materiale înregistate de Aerosmith, Toys In The Attic din 1975.

Citește mai multe despre AerosmithJohn LennonJohnny Depp
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Câștigător abonament dublu la Festivalul ARTmania 2012

Ediția de anul acesta a festivalului ARTmania aduce la Sibiu trupe precum Poet Of The Fall, Delain, Epica și mulți...

Închide