Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Julian Lennon și Johnny Depp cântă pe noul album Aerosmith

Noul album Aerosmith va include o serie de invitați special, printre care se numără fiul lui John Lennon - Julian Lennon și actorul Johnny Depp. După o serie de amânări, Music From Another Dimension va fi lansat în luna noiembrie.

Publicat

pe

Aerosmith - Music From Another Dimension
Aerosmith - Music From Another Dimension

Noul album Aerosmith va include o serie de invitați speciali, printre care se numără fiul lui John Lennon - Julian Lennon și actorul Johnny Depp. După o serie de amânări, Music From Another Dimension va fi lansat în luna noiembrie.

Aerosmith - Music From Another Dimension

Copertă album Aerosmith - Music From Another Dimension

În cadrul unui interviu pentru publicația Rolling Stone, Steve Tyler a povestit cum l-a cunoscut pe Julian Lennon în Los Angeles, în timp ce filma pentru emisiunea American Idol. Potrivit lui Tyler, Julian este un tip incredibil, iar vocea sa o vom auzi pe melodia Love Three Times A Day.

Johnny Depp este un fan irecuperabil al muzicii rock și nu lipsește nici de pe noul album AerosmithJoe Perry a declarat că Freedom Fighter - piesa pe care putem asculta și vocea artistului, va fi inclusă cel mai probabil pe o versiune deluxe a discului.

Aerosmith

Aerosmith │ FOTO: www.facebook.com

”Toată lumea vrea să audă mereu Dream On și Walk This Way, dar nu asta am avut în minte când vroiam să fiu într-o trupă. Putem să fim cea mai bună formație de cover Aerosmith din lume. M-am plictisit să cânt aceleași piese, deci sunt foarte fericit că avem acest album nou”, a mai precizat Perry.

Primul single extras este Legendary Child, al cărui videoclip a fost lansat la începutul lunii iulie. Piesa va fi inclusă pe coloana sonoră a noului film G.I. Joe: Retaliation, un SF cu Bruce Willis ce va avea premiera în cinematografe în 2013.

Pentru Music From Another Dimension, grupul a decis să lucreze cu producătorul Jack Douglas, cel care fost ”păpușarul” unuia dintre cele mai de succes materiale înregistate de Aerosmith, Toys In The Attic din 1975.

Comentează

Muzică și film

Moartea lui John Lennon devine subiectul unui documentar narat de Kiefer Sutherland

Decesul tragic al liderului trupei The Beatles va fi documentat în "John Lennon: Murder Without a Trial". Seria din trei părți va fi disponibilă pe Apple TV+. Găsești în articol mai multe detalii.

Publicat

pe

John Lennon în videoclipul "Imagine"
John Lennon în videoclipul "Imagine" │ FOTO: captură YouTube / johnlennon

Seria documentară va fi narată de actorul Kiefer Sutherland și va analiza crima premeditată de Mark David Chapman și consecințele tulburătoare care i-au urmat. John Lennon a fost împușcat în fața blocului său din New York, pe 8 decembrie 1980.

"John Lennon: Murder Without a Trial" va cuprinde interviuri exclusive ale martorilor și fotografii nemaivăzute de la locul crimei, care prezintă o nouă perspectivă asupra vieții și morții legendarului John Lennon, dar și asupra anchetei și condamnării lui Mark David Chapman.

"Murder Without a Trial" este prezentată drept cea mai amănunțită examinare a crimei lui Lennon deoarece echipa de producție a apelat la Legea privind libertatea informațiilor și a colaborat cu Departamentul de Poliție al orașului New York și cu Consiliul de eliberare condiționată. Pe lângă interviurile exclusive, seria va analiza motivațiile ucigașului prin intermediul unor discuții cu avocații lui Chapman, psihiatri, procurori și detectivi.

Regizat de Nick Holt și Rob Coldstream, documentarul "Murder Without a Trial" a fost produs pentru Apple TV+ de 72 Films. David Glover, Mark Raphael, Simon Bunney și Louis Lee Ray sunt producători. O dată de lansare nu a fost încă anunțată.

În altă ordine de idei, The Beatles pregătește una dintre cele mai așteptate lansări din istoria sa. "Now And Then" este ultima melodie The Beatles scrisă și cântată de John Lennon, dezvoltată și lucrată de Paul McCartney, George Harrison și Ringo Starr, iar acum finalizată de Paul și Ringo, patru decenii mai târziu. Cântecul va fi lansat oficial pe 2 noiembrie.

Citește în continuare

Trending