Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Mamma Mia!
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Snoop Dogg

Jason Mraz invită fanii să-l ajute cu viitorul clip – VEZI VIDEO

Jason Mraz vrea să realizeze un nou videoclip, pentru piesa The Woman I Love. Artistul s-a gândit că ar fi un prilej bun pentru a interacționa cu fanii săi, astfel că a înregistrat un mesaj video în care le explică acestora cum se pot implica în crearea noului clip.
Jason Mraz

Jason Mraz

Cântărețul american Jason Mraz vrea să realizeze un nou videoclip, pentru piesa The Woman I Love. Artistul s-a gândit că ar fi un prilej bun pentru a interacționa cu fanii săi, astfel că a înregistrat un mesaj video în care le explică acestora cum se pot implica în crearea noului clip. (video mai jos)

Jason Mraz

Jason Mraz (Foto: www.facebook.com)

Astfel, începând cu data de 30 iulie și până pe 6 august, fanii pot scrie pe pagina de Twitter a lui Mraz în maxim 140 de caractere ce înseamnă pentru ei piesa The Woman I Love, împreună cu hashtag-ul #MrazingTheVideo. Artistul va alege posturile preferate și pornind de la ele va realiza împreună cu regizorul conceptul clipului.

Piesa The Woman I Love este inclusă pe cel de-al 4-lea album al artistului, Love Is a Four Letter Word, lansat în luna aprilie.

Mesaj Jason Mraz

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Este amețitor noul clip The Milk, Chip The Kids - VIDEOCLIP

Noul clip al trupei The Milk este cu adevărat ”amețitor” și trebuie privit cu mare atenție. Videoclipul a fost realizat...

Închide