Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Jason Mraz invită fanii să-l ajute cu viitorul clip – VEZI VIDEO

Jason Mraz vrea să realizeze un nou videoclip, pentru piesa The Woman I Love. Artistul s-a gândit că ar fi un prilej bun pentru a interacționa cu fanii săi, astfel că a înregistrat un mesaj video în care le explică acestora cum se pot implica în crearea noului clip.

Publicat

pe

Jason Mraz
Jason Mraz │ FOTO: www.facebook.com

Cântărețul american Jason Mraz vrea să realizeze un nou videoclip, pentru piesa The Woman I Love. Artistul s-a gândit că ar fi un prilej bun pentru a interacționa cu fanii săi, astfel că a înregistrat un mesaj video în care le explică acestora cum se pot implica în crearea noului clip. (video mai jos)

Jason Mraz

Jason Mraz │ FOTO: www.facebook.com

Astfel, începând cu data de 30 iulie și până pe 6 august, fanii pot scrie pe pagina de Twitter a lui Mraz în maxim 140 de caractere ce înseamnă pentru ei piesa The Woman I Love, împreună cu hashtag-ul #MrazingTheVideo. Artistul va alege posturile preferate și pornind de la ele va realiza împreună cu regizorul conceptul clipului.

Piesa The Woman I Love este inclusă pe cel de-al 4-lea album al artistului, Love Is a Four Letter Word, lansat în luna aprilie.

Mesaj Jason Mraz

Trending