Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Jason Mraz invită fanii să-l ajute cu viitorul clip – VEZI VIDEO

Jason Mraz vrea să realizeze un nou videoclip, pentru piesa The Woman I Love. Artistul s-a gândit că ar fi un prilej bun pentru a interacționa cu fanii săi, astfel că a înregistrat un mesaj video în care le explică acestora cum se pot implica în crearea noului clip.
Jason Mraz

Jason Mraz

Cântărețul american Jason Mraz vrea să realizeze un nou videoclip, pentru piesa The Woman I Love. Artistul s-a gândit că ar fi un prilej bun pentru a interacționa cu fanii săi, astfel că a înregistrat un mesaj video în care le explică acestora cum se pot implica în crearea noului clip. (video mai jos)

Jason Mraz

Jason Mraz (Foto: www.facebook.com)

Astfel, începând cu data de 30 iulie și până pe 6 august, fanii pot scrie pe pagina de Twitter a lui Mraz în maxim 140 de caractere ce înseamnă pentru ei piesa The Woman I Love, împreună cu hashtag-ul #MrazingTheVideo. Artistul va alege posturile preferate și pornind de la ele va realiza împreună cu regizorul conceptul clipului.

Piesa The Woman I Love este inclusă pe cel de-al 4-lea album al artistului, Love Is a Four Letter Word, lansat în luna aprilie.

Mesaj Jason Mraz

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Este amețitor noul clip The Milk, Chip The Kids - VIDEOCLIP

Noul clip al trupei The Milk este cu adevărat ”amețitor” și trebuie privit cu mare atenție. Videoclipul a fost realizat...

Închide