Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Iubire, răzbunare și umor în noul clip Pink, Blow Me (One Last Kiss) - VIDEOCLIP

După o pauză de aproape 4 ani, Pink revine cu videoclipul pentru noul single Blow Me (One Last Kiss). Acesta reprezintă primul extras de pe viitorul album, The Truth About Love pe care artista îl lansează în luna septembrie.
Pink - Blow Me (One Last Kiss) Video

Secvență clip Pink - Blow Me (One Last Kiss)

După o pauză de aproape 4 ani, Pink revine cu videoclipul noului single Blow Me (One Last Kiss). Acesta este primul extras de pe viitorul album, The Truth About Love pe care artista îl va lansa în luna septembrie. (video mai jos)

Pink - Blow Me (One Last Kiss) Video

Secvență clip Pink - Blow Me (One Last Kiss)

Pentru acest videoclip Pink a ales să colaboreze din nou cu Dave Meyers, care a regizat mai bine de jumătate din clipurile artistei de până acum.

Filmat în totalitate alb-negru, video-ul începe asemeni unui film romantic franțuzesc, iar efectele vizuale dau senzația peliculelor din anii ''60. După ce Pink trece prin câteva peripeții, videoclipul este inundat de vopsea roșie, iar contrastul creat este de efect.

Pink - The Truth About Love

Pink - The Truth About Love

Noul album semnat Pink, The Truth About Love pare să păstreze în sound stilul pop-rock cu influențe dance care i-a adus cel mai mult succes artistei. În privința versurilor, dacă ascultăm cu atenție Blow Me (One Last Kiss), observăm că Pink își menține ironia, sarcasmul și umorul care o caracterizează.

Clipul Oficial: Pink - Blow Me (One Last Kiss)

Citește mai multe despre Pink
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
După tratament, Tudor Chirilă revine pe scenă

Dupa două săptămâni de pauză vocală și tratament zilnic, Tudor Chirilă are acordul medicilor să cânte din nou. Solistul a...

Închide