Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Intrare libera pentru copii la concertul Roxette!

Copiii sub 10 ani vor putea intra gratuit la concertul Roxette ce se desfășoară la Cluj-Napoca pe 19 iulie. Oferta este valabilă doar pentru categoria Gazon, în limita capacităţii

Publicat

pe

Roxette - Foto Eduard Breaban
Roxette - Foto Eduard Breaban │ FOTO: Eduard Breaban

Copiii sub 10 ani vor putea intra gratuit la concertul Roxette ce se desfășoară la Cluj-Napoca pe 19 iulie. - BILETE.

Însă, oferta susţinută de sponsorul evenimentului, Volksbank, este valabilă doar pentru categoria Gazon, în limita capacităţii. De asemenea, este recomandat ca părinţii să le ofere celor mici căşti antifonice, pentru a-i proteja, mai ales dacă se vor afla aproape de boxe.

Roxette - Foto Eduard Breaban

Roxette │ FOTO: Eduard Breaban

"Reîntoarcerea la lucrurile simple, la bucuriile cu adevărat importante care ne fac viaţa mai frumoasă, reprezintă motivul principal al implicării noastre în acest concert atât de aşteptat de fanii Roxette. Dar momentele cele mai aşteptate sunt trăite la maximum doar împărtăşite cu cei dragi, de aceea ne face o deosebită bucurie să le deschidem copiilor porţile stadionului din Cluj şi să le oferim această experienţă extraordinară, alături de părinţii lor." a declarat Alfred Borcan, Director de Marketing Volksbank.

Se pare că managementul formaţiei a fost încântat de această propunere, potrivit organizatorilor.

"Roxette este o trupă foarte iubită de către publicul român, cu extrem de mulţi fani, foarte mulţi dintre ei  fiind deja părinţi. Acesta este de altfel unul dintre principalele motive pentru care şi managementul a răspuns afirmativ la propunerea noastră privind această iniţiativă Volksbank, de a le oferi o bucurie în plus fanilor Roxette." a declarat Laura Coroianu, CEO Emagic, organizatorul concertului.

Roxette va concerta pentru a 2-a oară în România pe 19 iulie la Cluj Arena din Cluj-Napoca - BILETE

Trending