Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Interscope promovează No Doubt prin Lady Gaga? - VIDEOCLIP

Lady Gaga este acuzată că pasiunea sa pentru noul album şi single No Doubt este o strategie de PR a casei de discuri Interscope. Artista neagă acuzaţiile şi susţine că este un fan adevărat.
Lady Gaga_credits Universal Music Romania

Lady Gaga

Lady Gaga a mărturisit de mai multe ori în ultima perioadă că este o mare fană a trupei No Doubt şi abia aşteaptă să asculte noul album. Artista a fost acuzată că această "pasiune" a sa pentru noul album şi single No Doubt este de fapt o strategie de PR iniţiată de casa de discuri Interscope, de care aparţin atât No Doubt, cât şi Lady Gaga.

Deşi unii sunt sceptici în continuare, Gaga a ţinut să dezmintă aceste acuzaţii şi a postat pe Facebook următorul mesaj:

"NU ÎMI PASĂ CE SPUNE LUMEA. Îmi place foarte mult piesa Settle Down, iar oricine spune altceva greşeşte. Nu este o strategie a celor de la Interscope. Sunt un fan."

No Doubt - Settel Down Video

Secvenţă clip No Doubt - Settel Down

No Doubt revine în această toamnă cu primul album din ultimii 11 ani. Intitulat Push and Shove, discul este aşteptat cu nerăbdare de fani. În plus, trupa a lansat săptămâna aceasta clipul pentru primul single extras, Settle Down. (video mai jos) Videoclipul este plin de culoare şi dans şi sublinează influenţele tribale folosite în piesă.

Clip Oficial: No Doubt - Settle Down

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Lady GagaNo Doubt
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Roger Waters ridică cel mai mare zid în ultimul concert The Wall - FOTO

Celebrul turneu The Wall susţinut de Roger Waters se va încheia cu un concert excepţional ce are loc mâine, 21...

Închide