Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Ian Astbury (The Cult) imediat după concert: O să văd GNR și apoi finala Euro 2012 - VEZI FOTO-VIDEO

Solistul trupei The Cult, Ian Astbury nu s-a grăbit după concertul susținut în această după amiază în cadrul festivalului Tuborg Greenfest powered by Rock the City de la Romexpo. În vârstă de 50 de ani, englezul ce a pus bazele grupului britanic de rock a trecut de pe scenă în public. A vizitat cortul presei și a semnat mai multe autografe fanilor îngrămădiți în jurul lui.
Ian Astbury (The Cult) în dialog cu presa, după concertul de la Rock The City 2012

Ian Astbury (The Cult) în dialog cu presa, după concertul de la Rock The City 2012

UPDATE: Urmărește înregistrarea video cu declarațiile solistului Ian Astbury

Solistul trupei The Cult, Ian Astbury nu s-a grăbit după concertul susținut în această după amiază în cadrul festivalului Tuborg Greenfest powered by Rock the City de la Romexpo. În vârstă de 50 de ani, englezul ce a pus bazele grupului britanic de rock a trecut de pe scenă în public. A vizitat cortul presei și a semnat mai multe autografe fanilor îngrămădiți în jurul lui. Ian va urmări concertul Guns N'Roses, dar vrea să vadă și finala de fotbal EURO 2012, potrivit celor declarate. Vom reveni cu înregistrarea video în scurt timp, pentru a vă oferi toate declarațiile.

Ian Astbury (The Cult) în dialog cu InfoMusic.ro, după concertul de la Rock The City 2012

Ian Astbury (The Cult) în dialog cu InfoMusic.ro, după concertul de la Rock The City 2012

Fără a se grăbi,  Ian Astbury a răspuns întrebărilor venite în valuri și s-a fotografiat cu jurnaliștii. S-a arătat afectat de căldura acestei zilei (temperatura la prânz fiind de 33 de grade), purtând totuși o blană în jurul gâtului. Înaintea concertelor, solistul consumă foarte multă apă.

Ian Astbury (The Cult) asaltat de presă și de fani pentru autografe

Ian Astbury (The Cult) asaltat de presă și de fani pentru autografe

Ian Astbury a reamintit că  este pentru a patra oară în România și a mărturisit că îi place modul în care est-europenii reacționează la muzica live. Solistul The Culta precizat că trupa va concerta intens în această vară pentru promovarea noului album, de care este foarte mulțumit.

După România, The Cult va concerta în Croația pe 3 iulie. Lista concertelor din această vară cuprinde Slovenia, Danemarca, Belgia, Olanda, Italia, Spania, Portugalia și Marea Britanie. Trupa va cânta și dincolo de ocean, având numeroase concerte programate în America și Canada.

Vizionează galeria foto, click pe poze pentru mărire/slideshow

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre The Cult
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
B’ESTFEST Summer Camp 2012 are aplicație pentru iPhone - LINK DOWNLOAD

B’ESTFEST vine și în acest an în întâmpinarea spectatorilor cu iPhone puși oarecum în dificultate de programul festivalului atât de...

Închide