Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Hi-Q pune Soare peste caniculă - VIDEOCLIP

Soarele face legea în această perioadă caniculară, iar noul videoclip Hi-Q îi reconfirmă prin titlu statutul. Melodia "Soare" se bucură de un clip simplu, ce urmărește povestea de viață a celor trei membri - Mihai, Dana și Florin. Regia e semnată de actorul Dragos Bucur, soțul Danei Nălbaru, un bun cunoscător al “scenariului” vechi de 16 ani.

Publicat

pe

Videoclip Hi-Q - Soare
Videoclip Hi-Q - Soare

Soarele face legea în această perioadă caniculară, iar noul videoclip Hi-Q îi reconfirmă prin titlu statutul. Melodia "Soare" se bucură de un clip simplu, ce urmărește povestea de viață a celor trei membri. Regia e semnată de actorul Dragos Bucur, soțul Danei Nălbaru, un bun cunoscător al “scenariului” vechi de 16 ani.

Videoclip Hi-Q - Soare

Videoclip Hi-Q - Soare

Cântecul "Soare" face parte de pe albumul "Când zâmbești" lansat în aprilie 2012. Este o baladă ce trimite cu gândul la iubire, prietenie și familie. Mihai, Dana și Florin pun în centrul atenției lucrurile simple pe care uităm să le apreciem la justa valoare, fiind prinși în vâltoarea treburilor cotidiene. Lucrurile importante sunt familia fericită, iubirea împlinită, căutarea continuă a dragostei reale, prietenia rezistentă peste ani. Clipul este filmat pe autostradă, ca un simbol al lucrurilor în trecere rapidă pe lângă niște oameni statornici.

Videoclipul oficial Hi-Q - Soare

Trending