Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 Daniel Rocca în concertul FIRMA din Club Control din Bucuresti pe 2 aprilie 2015Câștigă o invitație dublă la concertul FiRMA din 25 octombrie 2018 Câștigă o invitație dublă la concertul Direcția 5 din 25 octombrie 2018 INFO CONCERT:
Ed Sheeran
INFO CONCERT:
Acadelia
INFO CONCERT:
BT Live: Cuibul / Soul Serenade
INFO CONCERT:
David Duchovny

Green Day lansează primul single extras de pe ¡Uno! - Oh, Love

Green Day au lansat cel mai nou single Oh, Love extras de pe albumul ¡Uno!
Green Day prezinta trilogia ¡Uno! ¡Dos! ¡Tré!

Green Day prezinta trilogia ¡Uno! ¡Dos! ¡Tré!

În materie de muzică punk, Green Day au fost mereu în pas cu evoluția genului. Aflându-se într-o perioadă rock-opera, Green Day au lansat cel mai nou single Oh, Love extras de pe albumul ¡Uno!.  Materialul discografic este primul dintr-o trilogie pe care trupa o va lansa pe parcursul unei perioade de patru luni.

Green Day prezinta trilogia ¡Uno! ¡Dos! ¡Tré!

Green Day prezinta trilogia ¡Uno! ¡Dos! ¡Tré! (Foto: www.facebook.com)

În 2004, Green Day deja își asiguraseră un nume în showbiz-ul internațional și și-au asumat un risc lansând American Idiot atunci când toată lumea credea că nu vor mai compune nimic demn de ascultat. Cu acest album cu poveste, Green Day au ajuns din nou una dintre cele mai importante componente ale muzicii mainstream.

Opt ani mai târziu, trupa experimentează din nou lansând un album triplu - ¡Uno!, ¡Dos! și ¡Tre!, care va fi lansat pe 25 septembrie, 13 noiembrie și, respectiv, 15 ianuarie. Cu câteva săptămâni înainte de lansarea oficială a albumului,  single-ul Oh, Love poate fi ascultat  si se prezintă ca un amestec între noul sound Green Day și ceva Broadway, poate chiar și un strop de Queen.

Citește mai multe despre Green Day
Rux Boga este Colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Slash începe să lucreze la un nou album

După dureroasa așteptare de două luni de la lansarea celui mai recent album solo, Slash declară că se apucă să...

Închide