Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BT Live: GOLAN / Ruben Keybo
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi

Green Day lansează 2 documentare

În afară de trilogia ¡Uno! ¡Dos! ¡Tré!, Green Day a anunţat că va lansa şi 2 documentare. Realizat de Tim Lynch și Tim Wheeler primul documentar se va axa pe întregul proces de compoziţie şi înregistrare a noilor materiale. Al 2-lea va prezenta filmări cu trupa dinainte de anul 1994.
Green Day prezinta trilogia ¡Uno! ¡Dos! ¡Tré!

Green Day prezinta trilogia ¡Uno! ¡Dos! ¡Tré!

În afară de trilogia ¡Uno! ¡Dos! ¡Tré!, Green Day a anunţat că va lansa şi 2 documentare. Primul este realizat de Tim Lynch, producătorul celui mai recent DVD al trupei, Bullet in a Bible şi de Tim Wheeler, co-producătorul şi editorul celebrului film biografic despre formaţia The White Stripes, Under Great White Northern Lights.

Green Day prezinta trilogia ¡Uno! ¡Dos! ¡Tré!

Green Day prezinta trilogia ¡Uno! ¡Dos! ¡Tré! (Foto: www.facebook.com)

Documentarul se va axa pe întregul proces de compoziţie şi înregistrare a noilor materiale. Al doilea va fi compus din filmări cu cei trei membrii din perioada ce precedă albumul Dookie din 1994.

Primul single al grupului, Oh Love este anunţat pentru luni, 16 iulie. Acesta este extras de pe primul material, ¡Uno!, ce va fi lansat pe 24 septembrie. ¡Dos! și ¡Tré! vor urma pe 12 noiembrie şi respectiv 14 ianuarie 2013.

Citește mai multe despre Green Day
Redactia InfoMusic este la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Corina a filmat clipul A Ta - VEZI VIDEO-FOTO

Noul videoclip al Corinei va fi lansat zilele acestea, dar până la apariţia acestuia, artista a postat un making of....

Închide