Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Green Day face istorie cu Oh, Love care a debutat direct în topul Billboard

Green Day merită toate laudele și felicitările noastre. În săptămâna ce a trecut, single-ul proaspăt lansat Oh, Love a ajuns pe prima poziție în Rock Songs al Billboard.com.

Publicat

pe

Green Day
Green Day

Green Day merită toate laudele și felicitările noastre. În săptămâna ce a trecut, single-ul proaspăt lansat Oh, Love a ajuns pe prima poziție în Rock Songs al Billboard.com.

Green Day

Green Day

Piesa care a reușit să depășească așteptările este Oh, Love, single-ul extras de pe ¡Uno! - prima parte a trilogiei de albume ce urmează să fie lansate în perioada următoare. Billboard raportează că piesa a acumulat 13 milioane de difuzări în prima săptămâna de la lansare, conform declarațiilor adunate de la 145 de posturi de radio.

Singurele două piese care au mai reușit această performanţă sunt The Catalyst de la Linkin Park, în august 2010 și Rope de la Foo Fighters, în martie 2011.

Pentru solistul Billie Joe Armstrong, debutul de succes a fost deosebit de satisfăcător. Cântărețul a declarat recent că este neliniștit din cauza lansării noului material, considerând că o trilogie este un pas prea mare pentru vârsta sa.

Billie Joe Armstrong„Nu mă voi conforma nevoilor care vin din partea clientului. Cred că oamenii vor să asculte acest gen de muzică și că oamenii vor să asculte albume care au o poveste. Sau poate că nu vor, nu am idee. Vreau să scriu piese criminale, dar le vreau înșiruite împreună pentru a spune o poveste pe album. În acest caz, pe trei albume.”

Billie Joe Armstrong

Albumul ¡Uno! va fi lansat pe 25 septembrie, fiind urmat îndeaproape de ¡Dos! pe 13 noiembrie și de ¡Tre! pe 15 ianuarie.

Comentează

Trending