Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Slipknot

Garbage vrea ziare, Pulp este eco, iar Caro Emerald mănâncă bio la B’Estfest 2012

Festivalul înglobează artiști ce aparțin unor genuri muzicale diferite, care se pare că au în comun anumite gusturi. Potrivit organizatorilor, cei mai mulți artiști au solicitat în cabinele lor fructe și legume de sezon, brânză de diverse sortimente și bere românească.
Garbage

Garbage

Mai sunt câteva zile până la B`Estfest 2012, când fanii români vor avea ocazia să-i vadă pe scenă pe Pulp, Garbage, Röyksopp, Caro Emerald, Selah Sue, The Qemists, B.U.G. Mafia, Paraziții, Șuie Paparude, Subcarpați, Grimus, Les Elephants Bizarres și mulți ații.

Festivalul înglobează artiști ce aparțin unor genuri muzicale diferite, dar care au în comun anumite gusturi. Potrivit organizatorilor, cei mai mulți artiști au solicitat în cabinele lor fructe și legume de sezon, brânză de diverse sortimente și bere românească.

Caro Emerald este fan produselor bio, majoritatea produselor cerute fiind pe bază de carne și lactate. Numai alimente sănătoase a solicitat și Milow, care este printre singurii artiști ce nu va consuma chips-uri sau nachos.

Caro Emerald

Caro Emerald (Foto: www.bestfest.ro)

Dope D.O.D este pasionată de fotbal, membrii formației solicitând un tricou oficial al unei echipe locale pentru a-l purta în timpul concertului. Pulp a fost trupa care s-a arătat încântată de campania eco inițiată de festival și a acceptat ca în cabinele din backstage să se colecteze selectiv.

Pulp

Pulp (Foto: www.bestfest.ro)

În ceea ce privește trupa Garbage, care ne-a vorbit recent despre noul album, aceasta vrea să fie actualizată cu tot ce se întâmplă solicitând o ediție a ziarului USA Today și alte publicații locale.

Garbage

Garbage (Foto: www.bestfest.ro)

În plus, artiștii vor avea parte de mai multe surprize în backstage-ul care va fi decorat cu aranjamente florale și lumânări parfumate pentru a crea o atmosferă de vară, relaxantă. Cabinele principalilor artiști vor fi decorate de departamentul de producție cu postere ale albumelor și filmelor preferate, colaje speciale, fotografii cu momente marcante din viața lor.

B’Estfest 2012 își deschide porțile weekend-ul acesta pentru cea de-a 6-a ediție. Timp de 3 zile și 3 nopți în perioada 6-8 iulie 2012, muzica va fi non stop, iar publicul este așteptat la disctracție, în locația din comuna Tunari. Biletele costă 125 de lei pentru o zi și 265 de lei pentru trei zile. Tinerii sub 26 de ani beneficiază de 50% discount dacă vin în grup de minim 5 persoane.

Citește mai multe despre Caro EmeraldGarbageMilowPulp
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Beady Eye lucrează la un nou album, mai bun – VEZI VIDEO

Liam Gallagher a dezvăluit că Beady Eye înregistrează un nou album. Pentru cel de-al 2-lea disc, Beady Eye s-a relaxat...

Închide