Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Valentin Alexiu la "Românii au talent" 2021Valentin Alexiu i-a adus un omagiu lui Freddie Mercury pe scena de la "Românii au talent" Nathanja Volthuis la "Românii au talent" 2021Nathanja Volthuis ne-a transportat în "Cosmos" la "Românii au talent" - VIDEO Inna de vorbă cu Andi MoisescuInna: "Am cunoscut mai întâi cântece bisericești" - VIDEO Cristina Vasiu - Florin Salam la "Te cunosc de undeva!"Cristina Vasiu a marcat prima sa victorie la "Te cunosc de undeva!", transformându-se într-un manelist - VIDEO Mauricio Desole și Natalia Lopez la "Românii au talent" 2021Mauricio Desole și Natalia Lopez au creat o poveste pe scena de la "Românii au talent" Alessandro Dănescu la "Românii au talent" 2021"Ne-ai lovit! Nu ne așteptam la așa ceva", i-a spus Andi Moisescu unui concurent la "Românii au talent" - VIDEO

Festivalul Ghost de la Râșnov în fotografii

Prima ediție a Festivalului Ghost s-a desfășurat în acest weekend la Râșnov. Organizatorii Cavalleria Events şi Asociaţia OST au ridicat scena pe terenul de biatlon de la baza cetății. Vă prezentăm o serie fotografii realizate de Alex Csiki cu artiștii care au cântat la Ghost Festival.

Prima ediție a Festivalului Ghost s-a desfășurat în acest weekend la Râșnov. Organizatorii Cavalleria Events şi Asociaţia OST au ridicat scena pe terenul de biatlon de la baza cetății. Vă prezentăm o serie fotografii realizate de Alex Csiki (Art Photo Studio) cu artiștii care au cântat în prima parte a zilei - Mihai Mosi, Trei Parale, Allerseelen (Austria), Leafbalde (Marea Britanie), Sunset in The 12th House (Romania), The Moon And The Night Spirit (Ungaria), (EchoO) - Italia, Secrets of the Moon (Germania) și Laonlyness (Romania).

Festivalul Ghost a reunit ascultători de muzică folk, ambientală, post-rock și metal, pentru o experienţă unică într-un cadru natural. Pe lângă concerte au avut loc diverse workshop-uri de meşteşuguri tradiţionale, expoziţii şi proiecţii de film.

Click pe poze pentru mărire

Trei Parale

 

Allerseelen

Leafbalde

Sunset in The 12th House

The Moon And The Night Spirit

(EchoO)

Secrets of the Moon

Laonlyness

Ghost Fest a continuat sâmbătă cu: Quantiq (Romania), Wilder (Romania), Whispering Woods (Romania), Scarred (Luxemburg), Trobar de Morte (Spania), Shattered Hope (Grecia), Indian Fall (Romania), White Walls (Romania) și Abstract Rapture (Luxemburg).

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
De ziua Franței, Metallica listează online concertul de pe Stade de France din mai 2012

De Ziua Națională a Franței, Metallica a publicat pe livemetallica.com înregistrările melodiilor cântate pe 12 mai pe Stade de France...

Închide