Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Exclusivităţi cu Blur într-o nouă aplicaţie iOS - VEZI FOTO

Fanii Blur au parte de o nouă surpriză, o aplicaţie pentru iPad, iPhone şi iTouch, ce prezintă întreaga istorie a formaţie şi include videoclipuri şi piese bonus.
Blur App

Screenshot - Blur App

Urmărește-ne pe

Fanii Blur au parte de o nouă surpriză, o aplicaţie pentru iPad, iPhone şi iTouch, ce poate fi descărcată gratuit de pe App Store - iTunes. Aceasta prezintă întreaga istorie a formaţie şi include videoclipuri şi piese bonus.

Blur App

Screenshot - Blur App

De asemenea, cei care îşi instalează aplicaţia vor avea ocazia să vadă interviuri cu membrii formaţiei ce nu au mai fost dezvăluite până acum, să fie la curent cu noutăţile trupei şi să socializeze mai uşor cu alţi fani.

Luna aceasta Blur a lansat un nou videoclip pentru piesa Under the Westway, ce surprinde grupul în studioul de înregistrări.

Galerie Foto Blur App:

Vizionează galeria foto, click pe poze pentru mărire/slideshow

Citește mai multe despre Blur
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Solistul de la Snow Patrol joacă în Urzeala Tronurilor - VEZI FOTO

Solistul de la Snow Patrol a filmat recent pentru un episod din celebrul serial de televiziune Game Of Thrones sau...

Închide