Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Daniel Rocca în concertul FIRMA din Club Control din Bucuresti pe 2 aprilie 2015Câștigă o invitație dublă la concertul FiRMA din 25 octombrie 2018 Câștigă o invitație dublă la concertul Direcția 5 din 25 octombrie 2018 INFO CONCERT:
Acadelia
INFO CONCERT:
BT Live: Cuibul / Soul Serenade
INFO CONCERT:
David Duchovny

Este amețitor noul clip The Milk, Chip The Kids - VIDEOCLIP

Noul clip al trupei The Milk este cu adevărat ”amețitor” și trebuie privit cu mare atenție. Videoclipul a fost realizat pentru piesa Chip The Kids și îi prezintă pe membrii formației în ”miniatură”.
The Milk - Chip The Kids Video

The Milk - Chip The Kids Video

Noul clip al trupei The Milk este cu adevărat „amețitor” și trebuie privit cu mare atenție. Videoclipul a fost realizat pentru piesa Chip The Kids și îi prezintă pe membrii formației în „miniatură”(video mai jos)

The Milk - Chip The Kids Video

The Milk - Chip The Kids Video (Foto: www.facebook.com)

The Milk este un nou proiect muzical ce s-a format în Londra, în 2008. Grupul abordează genul post rock la care adaugă elemente electro. Primul EP The Milk, lansat în 2009 a fost extrem de apreciat de publicațiile și radiourile de specialitate din Marea Britanie. În plus, trupa a fost invitată să cânte în deschiderea cunoscutei formații The Klaxons.

În prezent, The Milk pregătește albumul de debut. Acesta se intitulează Tales From The Thames Delta și va apărea la sfârșitul lui 2012. Everytime We Fight este ultimul single extras, lansat în luna iunie.

Clip Oficial: The Milk - Chip The Kids

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Muse dezvăluie coperta The 2nd Law – VEZI FOTO

Muse a dezvăluit coperta viitorului album The 2nd Law. Aceasta reprezintă o fotografie a creierului uman realizată de proiectul The...

Închide