Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

După tratament, Tudor Chirilă revine pe scenă

Dupa două săptămâni de pauză vocală și tratament zilnic, Tudor Chirilă are acordul medicilor să cânte din nou. Solistul a fost diagnosticat cu noduli pe corzile vocale în 14 iulie 2012, iar medicii i-au interzis categoric să cânte. Revenirea lui Tudor pe scenă se va petrece sâmbătă, 28 iulie la Brașov, în cadrul turneului Ursus Evolution.
Tudor Chirila, VAMA

Tudor Chirila, VAMA

Urmărește-ne pe

Dupa două săptămâni de pauză vocală și tratament zilnic, Tudor Chirilă are acordul medicilor să cânte din nou. Solistul a fost diagnosticat cu noduli pe corzile vocale în 14 iulie 2012, iar medicii i-au interzis categoric să cânte. Formația VAMA a fost nevoită să își anuleze toate concertele din ultima perioadă. Revenirea lui Tudor pe scenă se va petrece sâmbătă, 28 iulie la Brașov, în cadrul turneului Ursus Evolution. VAMA va relua seria concertelor programate în această vară. Trupa va cânta la Festivalul Folk You din Vama Veche pe 4 august, în Mamaia-Navodari pe 10 august la Ursus Evolution și în cadrul Festivalului Peninsula pe 25 august. Un concert programat anterior pe 20 iulie în Suceava a fost reprogramat în septembrie.

Tudor Chirila, VAMA

„Sunt foarte fericit că mă pot întoarce pe scenă și aș vrea să multumesc medicului Dana Safta și echipei de la Spitalul Elias, cât și terapeutului de voce, doamna Gabriela Duțescu. Fără ajutorul lor n-aș fi putut fi prezent sâmbătă pe scenă la Brașov”, a declarat Tudor Chirilă.

„Sunt momente în care învățăm (pentru a câta oară) ce importantă e sănătatea pentru o viață fericită. Ne trebuie atât de puțin, dar realizăm asta atât de rar într-o lume care ne propune să fim mereu pe fugă și să concuram pentru ceva. Au fost două săptămâni de tăcere în care m-am gandit la condiția omului sănătos și la condiția celor care uită adesea că fericirea și liniștea vin de la ceea ce ai. Suntem însă fabricați să alergăm...” a adăugat solistul VAMEI.

Citește mai multe despre Tudor Chirila
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Armin Van Buuren uploadează online înregistrarea video Armin Only - Mirage

Cu câteva zile înaintea participării la The Mission Dance Weekend pe plaja din Năvodari, Armin Van Buuren le-a făcut fanilor...

Închide