Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Din vârful podiumului Posada Rock 2012 direct în finala GBOB

Trupele care se vor plasa pe primele poziții ale clasamentului realizat la Posada Rock 2012 vor fi răsfățate de organizatori cu premii deosebit de valoroase pentru artiștii români, mai ales... Continuare »

Trupele care se vor plasa pe primele poziții ale clasamentului realizat la Posada Rock 2012 vor fi răsfățate de organizatori cu premii deosebit de valoroase pentru artiștii români, mai ales pentru cei aflați la început de carieră.

Primele patru locuri vor câștiga vouchere în valoare totală de 2.000 de euro, oferite de M&C Musical Instruments Distributor pe care le pot folosi pentru a-și face provizii de instrumente și accesorii muzicale. Trupele care vor urca pe primele două poziții ale podiumului de la Câmpulung Muscel au locuri asigurate în finala Global Battle of the Bands Romania.

Posada Rock 2012

Organizatorii îi mulțumesc lui Cristin Tomeci de la GBOB pentru că datorită lui au reușit să ofere un asemenea privilegiu câștigătorilor. Tomeci a cucerit locul întâi al concursului în cadrul primei ediții ale festivalului alături de trupa sa Rogvaiv, în 1986.

„Din postura de fost laureat al Festivalului POSADA ROCK, mi se pare firesc să ofer această oportunitate artiştilor în curs de afirmare.”

Cristin Tomeci

Premiile acordate cu sprijinul M&C Musical Instruments Distributor vor fi următoarele:

  • Marele premiu – voucher în valoare de 1000 euro
  • Locul 1 – voucher în valoare de 600 euro
  • Locul 2 – voucher în valoare de 300 euro
  • Locul 3 – voucher în valoare de 100 euro

Înscrierile continuă până pe 10 august, perioadă în care formațiile tinere românești se pot înscrie în cursa pentru marele premiu.

Ediţia din acest an va avea loc pe Stadionul Municipal din Câmpulung Muscel. Un spaţiu destinat campării va fi amenajat în imediata vecinătate a zonei ce găzduieşte festivalul, iar camparea în acest spaţiiu va fi gratuită pentru deţinătorii de bilet sau abonament.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Rux Boga este Colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Culoare și dans în noul clip Jennifer Lopez - Goin In feat. Flo Rida - VIDEOCLIP

Culorile electrizante, jocurile de lumini neon și coregrafiile spectaculoase nu lipsesc din noul videoclip lansat de Jennifer Lopez pentru piesa...

Închide