Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO INFO CONCERT:
David Duchovny

Delia a lansat clipul Wuella Wuella - VIDEOCLIP

Delia a lansat un nou videoclip pentru piesa Wuella Wuella. Fiind un clip de imagine o vedem numai pe Delia, în diferite locaţii şi costumaţii, de cele mai multe ori sumare.
Delia - Wuella Wuella Video

Delia - Wuella Wuella

Delia a lansat un nou videoclip pentru piesa Wuella Wuella. Fiind un clip de imagine o vedem numai pe Delia, în diferite locaţii şi costumaţii, de cele mai multe ori sumare. (video mai jos)

Delia - Wuella Wuella Video

Delia - Wuella Wuella

Filmările au avut loc în Cappadocia, Turcia, iar la regia clipului a contribuit şi artista. Prin această piesă cântăreaţa încearcă să transmită 100% energie pozitivă. Deşi sound-ul nu este unul original, clipul i-ar putea binedispune pe fani.

Clip Oficial: Delia - Wuella Wuella

Citește mai multe despre Delia Matache
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Papa Roach pregătește publicul pentru videoclipul Still Swinging - VIDEO

Papa Roach a publicat un video ce prezintă câteva imagini de la filmarea noului videoclip pentru piesa Still Swinging ce...

Închide