Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Delia a lansat clipul Wuella Wuella - VIDEOCLIP

Delia a lansat un nou videoclip pentru piesa Wuella Wuella. Fiind un clip de imagine o vedem numai pe Delia, în diferite locaţii şi costumaţii, de cele mai multe ori sumare.
Delia - Wuella Wuella Video

Delia - Wuella Wuella

Delia a lansat un nou videoclip pentru piesa Wuella Wuella. Fiind un clip de imagine o vedem numai pe Delia, în diferite locaţii şi costumaţii, de cele mai multe ori sumare. (video mai jos)

Delia - Wuella Wuella Video

Delia - Wuella Wuella

Filmările au avut loc în Cappadocia, Turcia, iar la regia clipului a contribuit şi artista. Prin această piesă cântăreaţa încearcă să transmită 100% energie pozitivă. Deşi sound-ul nu este unul original, clipul i-ar putea binedispune pe fani.

Clip Oficial: Delia - Wuella Wuella

Citește mai multe despre Delia Matache
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Papa Roach pregătește publicul pentru videoclipul Still Swinging - VIDEO

Papa Roach a publicat un video ce prezintă câteva imagini de la filmarea noului videoclip pentru piesa Still Swinging ce...

Închide