Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Decăderea clasei politice, surprinsă în noul single Skunk Anansie - VEZI VIDEO

Skunk Anansie se pregătește să lanseze noul material discografic, Black Traffic. Până la apariția albumului, grupul a dezvăluit deja 2 piese de pe disc, Sad Sad Sad și I Believed In You.

Publicat

pe

Skunk Anansie
Skunk Anansie │ FOTO: www.facebook.com

Skunk Anansie se pregătește să lanseze noul material discografic, Black Traffic. Până la apariția albumului, grupul a dezvăluit deja 2 piese de pe disc - Sad Sad Sad și I Believed In You.

Skunk Anansie

Skunk Anansie │ FOTO: www.facebook.com

Prima a fost lansată luna trecută și poate fi descărcată gratuit de cei care pre-comandă noul album de pe site-ul trupei. Cea de-a doua va apărea ca single tot în luna septembrie (video mai jos).

I Believed In You este o piesă dedicată claselor politice din întreaga lume și exprimă dezamăgirea pe care atâția oameni o au față de cei aleși să dețină puterea. Având în vedere situația actuală din țara noastră, este foarte probabil ca mulți români să rezoneze cu noua melodie.

„Cred că foarte mulți oameni simt că au fost dezamăgiți de conducătorii lor. Toată lumea vrea ca noi să votăm, dar cu cine? Toți ajung să distrugă totul deoarece, în final, pentru ei contează mai mult să-și mențină puterea decât să aducă țările pe care le reprezintă într-o poziție mai bună.”, a declarat Skin, solista grupului.

Skunk Anansie - Sad Sad Sad

Skunk Anansie - I Believed In You

 

Comentează

Trending