Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

De ziua Franței, Metallica listează online concertul de pe Stade de France din mai 2012

De Ziua Națională a Franței, Metallica a publicat pe livemetallica.com înregistrările melodiilor cântate pe 12 mai pe Stade de France din Paris. Concertul a fost al patrulea show Metallica din acest an, constituind o a patra celebrare The Black Album - 20 de ani. Toată cântarea live poate fi descărcată la 9,95$ în format MP3 sau cu 12,95$ în format FLAC.
Metallica live în Paris pe 12 mai 2012

Metallica live în Paris pe 12 mai 2012 (foto: rockerparis)

De Ziua Națională a Franței, Metallica a publicat pe livemetallica.com înregistrările melodiilor cântate pe 12 mai pe Stade de France din Paris. Concertul a fost al patrulea show Metallica din acest an, constituind o a patra celebrare The Black Album - 20 de ani. Toată cântarea live poate fi descărcată la 9,95$ în format MP3 sau cu 12,95$ în format FLAC -  LINK DOWNLOAD

La concertul din mai au asistat 74000 spectatori potrivit organizatorilor. Trupa se întorcea în capitala Franței după o absență de peste 3 ani. În deschidere au cântat Gojira și The Kills.
Metallica a cântat la Paris de peste 20 de ori, prima dată fiind pe 9 februarie 1984 pe Espace Ballard.

Metallica live în Paris pe 12 mai 2012

Metallica live în Paris pe 12 mai 2012 (Foto: rockerparis rockerparis.blogspot.com)

Pe 12 mai 2012, Metallica a cântat 20 de piese de pe 5 albume și un EP - 3 de pe Kill 'Em All, una de pe Ride the Lightning, 2 de pe Master of Puppets, una de pe ...And Justice for All, 12 de pe The Black Album și una de pe Beyond Magnetic. Toate acestea alături de intro-ul de pe The Black Album și solo-ul de bass pot fi download-ate individual pe câte 0,99 dolari.

La Paris, Metallica a interpretat pentru prima dată în acest an piesa No Remorse. Francezii au putut asculta pentru prima dată live la ei acasă melodiile The Struggle Within, My Friend of Misery, The God That Failed și Don't Tread on Me.

Citește mai multe despre Metallica
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Sebastian Bach către Skid Row: Mă puteți suna dacă vreți să cântăm împreună pentru fani

Fostul solist Sebastian Bach a reacționat public în legătură cu o posibilă reunire a membrilor originali Skid Row, dezmințind referințele...

Închide