Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Cum a fost la Rock the City - Ugly Kid Joe

Whit a coborat in public si a cantat literalmente alaturi de public. Impresii si imagini de la concertul Ugly Kid Joe.

Publicat

pe

Whit, Ungly Kid Joe la București
Whit, Ungly Kid Joe la București

Ugly Kid Joe a deschis ultima zi de Tuborg Greenfest powered by Rock the City. Cu toate că băieții luaseră o pauză considerabil de lungă până nu demult, ne bucurăm să îi avem înapoi pe scenă, ba chiar văzându-i live ne-am dat seama cât de mult ne-au lipsit. Au apărut însă la o oră aproape imposibilă pentru o manifestare rock.

Whit, Ugly Kid Joe la București

Whit, Ugly Kid Joe la București

Vezi galeria de fotografii Ugly Kid Joe

Nu am apucat să ne reobișnuim cu arșița și cu praful când am ajuns la Romexpo, că Whitfield Crane a și urcat pe scenă fără nici un fel de întârziere. Apoi, nici nu ne-am obișnuit cu el pe scenă pentru că a coborât în public, trecând printre gardurile ce separau Golden Circle de Normal Circle dând mâna cu toți fanii și salutându-i. Când ne-am dezmeticit subit, deja începuse spectacolul și ne-a asaltat cu un val de energie de care iarăși nu eram pregătiți. Nici nu ne dăm seama că vorbim despre o trupă care abia a ieșit dintr-o pauză de 15 ani. Dacă ți s-a părut ceva straniu citind asta, ei bine ai prins reacția...

Ugly Kid Joe la București

Ugly Kid Joe la București

Ugly Kid Joe au adus atmosfera rock-ului din anii '90 la Romexpo. Am ascultat Panhandling PrinceGoddamn Devil,  Milkman's Son și aș vrea să pot spune că „multe altele”, dar din păcate 30 de minute de show îngrădesc destul de mult formația. Din fericire, echipa InfoMusic l-a urmărit în backstage. I-am luat un interviu și-l vom posta în curând! Până atunci vă recomandăm sa ascultați noul lor material, vor continua doar în cazul unui feedback pozitiv.

Whitfield Crane, solistul Ugly Kid Joe a traversat zona Golden pentru a saluta fanii din spate

Whitfield Crane, solistul Ugly Kid Joe a traversat zona Golden pentru a saluta fanii din spate

Într-o pauză dintre piese, Whit a încercat să rostească publicului câteva cuvinte în română. Apreciem efortul, dar nu am înțeles mare lucru. Fără să simțim, spectacolul se apropia de sfârșit. Băieții de la Ugly Kid Joe au lăsat-o moale cu gălăgia pentru a interpreta o variantă soft a piesei Cats in the Cradle. Toată lumea cânta, a fost unul din momentele pe care nu le vezi la un festival la ora 14. Și cum nu puteau să ne lase în transă, Ugly Kid Joe a încheiat concertul de la București cu Eveything About You. După ce ne-am agitat din nou, Whit ne-a salutat - „Drink plenty of water! Be safe! Peace!” și s-a retras pe aplauzele publicului.

2 comentarii

Trending