Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Cum a fost la Rock the City - Soulfly

Soulfly a zguduit Romexpo la Rock the City. Cronica de concert, galerie foto. Ai dat din cap alaturi de ei?

Publicat

pe

Din sonorizarea mediocră cu care ne obișnuisem, a răsărit Soulfly, trupa americană despre care am auzit foarte multe păreri pozitive în ceea ce privește reprezentația de la Rock the City 2012. Mulți spun chiar că a fost cea mai bună prestație din cea de-a doua zi de festival (sau din întreg festivalul), chiar dacă după ei au urmat Black Label Society și Machine Head.

Vezi fotografii cu Soulfly la ROck the City 2012

Max Cavalera, Soulfly la București - Rock The City 2012

Max Cavalera, Soulfly la București - Rock The City 2012

Dacă celelalte trupe au recurs la bannere pentru a-și personaliza scena, momentul celor de la Soulfly a fost marcat doar de un steag brazilian arborat de difuzoare pentru a ilustra originile legendarului vocalist Max Cavalera. Dar detalii de genul acesta sunt irelevante atunci când trupa zguduie toată arena de la Romexpo cu ritmuri de heavy metal presărate cu tribale braziliene.

Soulfly (Rock the City 2012, Romexpo)

Soulfly (Rock the City 2012, Romexpo)

"Hello you psycho bitch Romanian motherfuckers!!" a fost singurul moment de respiro înainte ca Soulfly să dea drumul la decibeli. De acolo a urmat numai sărit, pogo, dat din pleată și toate cele. Piesele separate de un simplu „Uno! Dos! Tres! Quatro! ” nu-ți lăsau timp să te dezmeticești. Tot concertul a fost tare și clar în ceea ce privește sunetul. La un moment dat nu mai vedeam prea multe pe scenă pentru că circle pit-ul din față ridicase un nor dens și mare de praf.

Soulfly (Rock the City 2012, Romexpo)

Soulfly (Rock the City 2012, Romexpo)

Chiar și pe margini toată lumea sărea, toată lumea tropăia, cred că fiecare spectator s-a simțit măcar într-o doză mică „back to the primitive”. Nici Porrada și nici Prophecy nu au fost mai prejos. Sute de fani au ridicat pumnii în aer și au îngânat refrenele Soulfly. Setlist-ul variat a inclus și Roots Bloody RootsJumpdafuckup și Eye for an Eye, puteți să-l vedeți pe tot mai jos. Înainte de solo-ul de percuție, Cavalera ne-a ațâțat și cu câteva acorduri din Iron Man de la Black Sabbath.

Soulfly a fost la înălțime la Rock the City și publicul la fel.

Soulfly (Rock the CIty 2012, Romexpo)

Soulfly (Rock the CIty 2012, Romexpo)

Setlist Soulfly Rock the City 2012

  1. Intro - World Scum
  2. Intro B.F.W.H.
  3. Frontlines
  4. Refuse Resist
  5. Prophecy
  6. Back to the Primitive
  7. Seek 'n' Strike
  8. No hope = No fear
  9. Intervention
  10. Porrada/drums
  11. Roots Bloody Roots
  12. Jumpdafuckup/Eye for an Eye

Trending