Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis

Culoare și dans în noul clip Jennifer Lopez - Goin In feat. Flo Rida - VIDEOCLIP

Culorile electrizante, jocurile de lumini neon și coregrafiile spectaculoase nu lipsesc din noul videoclip lansat de Jennifer Lopez pentru piesa Goin In feat. Flo Rida.
Jennifer Lopez - Going In Video

Secvență clip Jennifer Lopez - Going In feat. Flo Rida

Goin In este noul single al lui Jennifer Lopez cântat împreună cu Flo Rida. Acesta apare pe coloana sonoră a viitorului film Step Up Revolution, motiv pentru care videoclipul piesei pune accentul pe dans, coregrafie și spectacol. Culorile electrizante și jocurile de lumini neon nu lipsesc din clipul abia lansat. (video mai jos)

Jennifer Lopez - Going In Video

Secvență clip Jennifer Lopez - Goin In feat. Flo Rida

Legat de colaborarea cu Flo Rida, artista a declarat pentru MTV News că l-a ales pe acesta întrucât piesa are un sound agresiv care se potrivește perfect cu stilul rapper-ului.

În prezent, Jennifer Lopez se află într-un turneu cu Enrique Iglesias în Statele Unite, în cadrul căruia își promovează compilația best of, Dance Again...The Hits. Turneu artistei va ajunge și în România în această toamnă. Deși organizatorii nu au anunțat încă o dată oficială, se pare că Jennifer Lopez va concerta la București în luna noiembrie la Romexpo.

Clip Oficial: Jennifer Lopez - Goin In feat. Flo Rida

Citește mai multe despre Jennifer Lopez
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Lady Gaga este colegă de platou cu Mel Gibson, Jessica Alba și Charlie Sheen în noul film de Robert Rodriguez

Lady Gaga va interpreta personajul La Chameleon în noul film Machete Kills regizat de Robert Rodriguez. Artista joacă alături de...

Închide