Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Concerte Depeche Mode în 2013

Site-urile muzicale au luat-o de-a dreptul razna speculând cu informații privind turneul Depeche Mode de anul viitor. Dave Gahan, Martin L. Gore și Andrew Fletcher sunt la fel de mult așteptați la București ca în orice altă capitală europeană. Jonathan Kessler, managerul trupei Depeche Mode, a reacționat pe site-ul formației, confirmând existența turneului în 2013.

Publicat

pe

Depeche Mode - Dave Gahan
Depeche Mode - Dave Gahan │ FOTO: Nicola Schiazza www.facebook.com

Trupa Depeche Mode susține pe 23 octombrie la Paris o conferință de presă ce va fi transmisă online de la 14:30 (ora României) pe site-ul oficial depechemode.com. Pe lângă confirmarea datelor oficiale ale concertelor incluse în următorul turneu, este de așteptat ca formația să ofere mai multe detalii despre un viitor album. România va fi cea de-a 4-a oprire Depeche Mode pe traseul turneului 2013 - mai multe detalii despre concertul Depeche Mode.

Site-urile muzicale au luat-o de-a dreptul razna speculând cu informații privind turneul Depeche Mode de anul viitor. Fanii sunt nerăbdatori să-și revadă favoriții pe scenă, iar acest interes întâmpină jocul zvonurilor și al speculațiilor. Pe plan local, la această dată, nu există nicio confirmare a vreunui concert Depeche Mode în România, chiar dacă este evident interesul publicului și potențialul mare al unui astfel de eveniment. Dave Gahan, Martin L. Gore și Andrew Fletcher sunt la fel de mult așteptați la București ca în orice altă capitală europeană.

Depeche Mode - Dave Gahan

Depeche Mode - Dave Gahan │ FOTO: Nicola Schiazza www.facebook.com

Niciun bilet până în toamnă

Jonathan Kessler, managerul trupei Depeche Mode, a reacționat pe site-ul formației, confirmând existența turneului în 2013, dar spunând că nu sunt confirmate date sau detalii despre punerea în vânzare a biletelor. Un anunț oficial în acest sens va fi făcut pe DepecheMode.com și canalele de social media ale trupei – Facebook și Twitter. Până în toamna lui 2012 nu se va pune în vânzare niciun bilet la vreun concert din cadrul viitorului turneu.

Kessler a incitat fanii și presa spunând că în următoarele luni vom afla numeroase știri despre activitatea Depeche Mode, inclusiv despre înregistrările de studio.

Depeche Mode a concertat o singură dată la București, umplând vechiul stadion Lia Manoliu pe 23 iunie 2006. A fost primul concert organizat de agenția Emagic (în colaborare cu The Mission). Vă oferim o înregistrare de la acea dată, suntem siguri că vă doriți să asistați la un nou concert al trupei și ca acesta să umple Arena Națională.

Un comentariu

Trending