Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Concert tribut A Vision of MERCURY la București

După succesul înregistrat show-ul A Vision of ELVIS, seria spectacolelor tribut continuă cu o reprezentație de acelaşi calibru, A Vision of MERCURY, ce va avea loc vineri, 26 octombrie în Hard Rock Cafe.

Publicat

pe

A Vision Of Mercury
A Vision Of Mercury

După succesul înregistrat de show-ul A Vision of ELVIS, seria spectacolelor tribut continuă cu o reprezentație de acelaşi calibru, A Vision of MERCURY, pe 26 octombrie în Hard Rock Cafe.

Joseph Lee Jackson, protagonistul show-ului, are o experienţă de un deceniu în care a susţinut concerte în faţa a zeci de mii de spectatori. Artistul este cotat drept unul din cei mai autentici artişti tribut Freddie Mercury din lume, tocmai pentru spectacolul dinamic și intens pe care-l prezintă publicului.

A Vision Of Mercury
A Vision of Mercury a fost cap de afiş în programul festivalului de anul nou, din Dubai, urmărit de milioane de oameni prin intermediul transmisiei efectuate de MTV Asia.

Recent, Joseph Lee a cântat şi în cadrul ceremoniei de dezvelire a primului monument ce onorează memoria lui Freddie Mercury din Marea Britanie, eveniment desfăşurat în prezenţa familiei artistului şi a chitaristului Brian May.

În septembrie va apărea pe piață DVD-ul Freddie Mercury: The Great Pretender, un material în care fanii vor avea ocazia să vadă și latura personală a artistului, cea despre care a evitat întotdeauna să discute.

Biletele pentru de la București sunt disponibile în reţeaua Biletoo din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s), Librăriile Adevărul şi Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul Naţional al Copiilor, Hard Rock Cafe şi online pe www.Biletoo.ro. www.blt.ro, www.bilet.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro la următoarele preţuri:

  • Categoria VIP - 90 lei (întâlnire şi poză cu artistul, afişul evenimentului cu autograf, loc la masă)
  • Categoria I – 60 lei – loc la masă

 

Trending