Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Concert Roxette: Acces şi program

Detalii privind accesul şi programul pentru concertul Roxette, ce are loc pe 19 iulie 2012 la Cluj Arena.

Publicat

pe

Roxette - Foto Eduard Breaban
Roxette - Foto Eduard Breaban │ FOTO: Eduard Breaban

UPDATE: Află cum a fost concertul ROXETTE de la Clij-Napoca și vezi galeria de fotografii.

Urmărește salutul Roxette pentru fanii așteptați la Cluj:

UPDATE: Organizatorii concertului recomandă spectatorilor să urmeze indicațiile de mai jos în vederea intrării la concertul Roxette:

  • posesorii de bilete în zonele Gazon si Gold Circle vor intra în locație pe la porțile 8, 9, 10, 11, vis-a-vis de Hotel Sport
  • posesorii de bilete la Tribuna 2 (acces dinspre Str. George Cosbuc) vor intra pe la porțile 6 si 7
  • posesorii de bilete la  Tribuna 1 (acces dinspre Aleea Stadionului) vor intra pe la poarta 12
  • posesorii de bilete VIP (acces dinspre Splaiul Independenței) vor intra pe la poarta 1

 

Mai sunt 2 zile până la concertul Roxette. Trupa suedeză, ce vine pentru a 2-a oară în România, va cânta pe 19 iulie 2012 la Cluj Arena.

Accesul în locaţia evenimentului se va face începând cu ora 17:00, primul concert din deschidere, susţinut de Les Elephants Bizarres, fiind programat pentru aproximativ 19:15. Pe scenă va urca apoi trupa Grimus în jurul orei 20:00, urmată  de cei de la Roxette.

Roxette - Foto Eduard Breaban

Roxette │ FOTO: Eduard Breaban

În cadrul incintei Cluj Arena nu va fi permis accesul cu sticle (inclusiv sticlele de parfum peste 100 ml şi deodorante), bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve sau alte alimente, artificii, bannere susţinute de beţe, spray-uri, scaune, arme, băuturi sau mâncare, obiecte contondente, animale de companie, lanţuri, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detaşabil) sau aparate de înregistrare audio-video. De asemenea, în caz de ploaie, accesul cu umbrele nu va fi permis, spectatorilor fiindu-le recomandat să-şi aducă pelerine de ploaie.

Biletele pentru concert mai pot fi achiziţionate din reţeaua magazinelor Diverta, precum şi de la casele de bilete ale stadionului Cluj Arena de unde vor putea fi cumpărate şi în ziua evenimentului, în limita disponibilităţii.

Trending