Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO

CNN: Gotye s-a sinucis, Gotye: Nu sunt mort

Gotye a fost nevoit să anunțe pe Twitter că nu este mort, după ce CNN a raportat că s-a sinucis.
Gotye

Gotye

Presa publică de multe ori știri bazate doar pe zvonuri, iar acestă situație este întâlnită chiar și la celebrul CNN. Recent, Gotye a fost nevoit să anunțe pe Twitter că nu este mort, după ce CNN a raportat că s-a sinucis.

Gotye

Gotye

Totul a început de la un zvon care circula pe Twitter. După ce știrea a fost ”verificată” de reporteri, CNN a difuzat în cadrul programului iReport că artistul s-a împușcat în cap cu armă de 9mm și că decesul acestuia a fost pronunțat la ora 4:32 AM EST.

Pentru a calma spiritele pe rețelele de socializare, Gotye s-a văzut obligat să infirme știrea postând pe Twitter mesajul simplu: Nu sunt mort. Pe de altă parte, colegul de său Tim Shiel a glumit pe seama gafei postând pe Twitter:

”Mă întristează enorm că trebuie să confirm știrile despre moartea lui Gotye – acesta a suferit un stop cardiac în timp ce zbura cu un unicorn peste un curcubeu dublu.”

Gotye a ajuns în atenția presei odată cu succesul enorm pe care l-a înregistrat piesa sa, Somebody That I Used To Know.

Citește mai multe despre Gotye
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
James Bond în viziunea lui Status Quo

James Bond este un personaj cu adevărat iubit de foarte mulți, inclusiv de membrii trupei Status Quo, care au dezvăluit...

Închide