Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Trupa Metallica (2018)Metallica revine la București în august 2019 - DETALII BILETE INFO CONCERT:
Metallica
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz

Clip nou Ştefan Bănică, Nu e prea târziu - VIDEOCLIP

Ştefan Bănică a lansat un nou videoclip pentru piesa Nu e prea tarziu, primul single de pe viitorul album al artistului, ce va fi lansat în această toamnă.
Stefan Banica

Stefan Banica

Ştefan Bănică a lansat un nou videoclip pentru piesa Nu e prea tarziu, primul single de pe viitorul album al artistului, ce va fi lansat în această toamnă. (video mai jos)

Stefan Banica

Ştefan Bănică în studioul de înregistrări (Foto: www.facebook.com)

Clipul a fost filmat chiar în timpul înregistrării cântecului, iar în studio, alături de Bănică şi echipa sa, a fost prezentă şi o fană din Bucureşti. Tânăra a fost aleasă din prietenii artistului de pe pagina sa de Facebook.

"Videoclipul piesei Nu e prea tarziu a fost filmat în studio chiar atunci când am înregistrat piesa, ca să surprindem atmosfera de lucru. Mulţi dintre cei care îmi iubesc muzica mi-au scris pe facebook sau pe site că şi-ar dori să poată asistă la o sesiune de înregistrări, să vadă cum lucrăm.", a declarat Ştefan Bănică.

Potrivit artistului, noul cântec este îmbrăcat într-un stil vintage prin sound-ul aparte al chitării electrice.

Clip Oficial: Ştefan Bănică - Nu e prea târziu

Citește mai multe despre Ștefan Bănică
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Single nou, Juan Xavier feat Kamelia - Se fue el amor - AUDIO

Kamelia are o nouă colaborare. De această dată trece de la hip hop cu Puya la latino cu Juan Xavier....

Închide