Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Clip nou Aerosmith, Legendary Child - VIDEOCLIP

Aerosmith a lansat noul videoclip pentru single-ul Legendary Child, care vine cu un sound puternic şi promite să fie un mare succes. Clipul are în prim plan tinere sexy ce se fugăresc pe patine cu rotile.
Aerosmith - Legendary Child Video

Secvenţă clip Aerosmith - Legendary Child

Aerosmith a lansat noul videoclip pentru single-ul Legendary Child, care vine cu un sound puternic şi promite să fie un mare succes. Clipul are în prim plan tinere sexy ce se fugăresc pe patine cu rotile. Mai multe vă lăsăm să descoperiţi singuri mai jos.

Aerosmith - Legendary Child Video

Secvenţă clip Aerosmith - Legendary Child

Legendary Child este primul extras de pe viitorul material al trupei, Music from Another Dimension, ce va apărea pe  27 august. Iniţial, piesa a fost înregistrată în 1991, în timpul sesiunilor de studio pentru albumul Get a Grip, însă nu a fost lansată, până acum. De asemenea, cântecul va fi inclus pe coloana sonoră a noului film, G.I. Joe: Retaliation, un SF cu Bruce Willis ce are premiera în cinematografe în 2013.

Aerosmith nu a mai lansat un album cu piese noi de la discul Just Push Play din 2001, deci Music from Another Dimension marchează o revenire a trupei, iar feedback-ul publicului va fi extrem de important.

Clip Oficial: Aerosmith - Legendary Child

 

Citește mai multe despre Aerosmith
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Gimnastică ritmică şi culoare în noul clip Bloc Party - VIDEOCLIP

Jocurile Olimpice 2012 sunt o adevărată sursă de inspiraţie pentru artişti. Bloc Party a lansat videoclipul noului single, Octopus, în...

Închide