Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Clip nou Aerosmith, Legendary Child - VIDEOCLIP

Aerosmith a lansat noul videoclip pentru single-ul Legendary Child, care vine cu un sound puternic şi promite să fie un mare succes. Clipul are în prim plan tinere sexy ce se fugăresc pe patine cu rotile.

Publicat

pe

Aerosmith - Legendary Child Video
Aerosmith - Legendary Child Video

Aerosmith a lansat noul videoclip pentru single-ul Legendary Child, care vine cu un sound puternic şi promite să fie un mare succes. Clipul are în prim plan tinere sexy ce se fugăresc pe patine cu rotile. Mai multe vă lăsăm să descoperiţi singuri mai jos.

Aerosmith - Legendary Child Video

Secvenţă clip Aerosmith - Legendary Child

Legendary Child este primul extras de pe viitorul material al trupei, Music from Another Dimension, ce va apărea pe  27 august. Iniţial, piesa a fost înregistrată în 1991, în timpul sesiunilor de studio pentru albumul Get a Grip, însă nu a fost lansată, până acum. De asemenea, cântecul va fi inclus pe coloana sonoră a noului film, G.I. Joe: Retaliation, un SF cu Bruce Willis ce are premiera în cinematografe în 2013.

Aerosmith nu a mai lansat un album cu piese noi de la discul Just Push Play din 2001, deci Music from Another Dimension marchează o revenire a trupei, iar feedback-ul publicului va fi extrem de important.

Clip Oficial: Aerosmith - Legendary Child

 

Trending