Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Cheryl Cole, o femeie fatală și imposibil de cucerit în noul clip Under The Sun - VIDEOCLIP

Cheryl Cole tocmai a lansat noul videoclip pentru piesa Under The Sun. Artista este o adevărată femeie fatală care sfidează bărbații din jurul său ce încearcă să o impresioneze.
Cheryl Cole - Under The Sun Video

Cheryl Cole în timpul fimărilor noului videoclip Under The Sun

Cheryl Cole tocmai a lansat noul videoclip pentru piesa Under The Sun. Artista este o adevărată femeie fatală care sfidează bărbații din jurul ei ce tot încearcă să o impresioneze.

Cheryl Cole - Under The Sun Video

Secvență clip Cheryl Cole - Under The Sun

După cum am văzut și în fotografiile publicate de artistă săptămâna trecută, clipul recreează atmosfera și eleganța anilor ''60. În piesa Under The Sun, Cheryl Cole vorbește despre bărbații cuceritori care „mint frumos”. Deși în mod normal nu ar da crezare unor vorbe frumoase și mincinoase, de această dată Cole preferă să se lase cucerită, pentru moment.

Single-ul va fi lansat în septembrie, fiind extras de pe noul album A Million Lights.

Clip Oficial: Cheryl Cole - Under The Sun

Citește mai multe despre Cheryl Cole
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Cele două cuvinte, melodia TAXI a fost tradusă de suedezi - VIDEOCLIP

Dragostea nu cunoaște granițe, am putea spune văzând modul în care piesa TAXI a fost adaptată de niște artiști suedezi....

Închide