Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Summer Well 2019
Summer Well 2018: Picnic indie cu topping electro și hip-hop autentic pe scena Red Bull INFO CONCERT:
AWAKE Festival 2018
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett

Cele două cuvinte, melodia TAXI a fost tradusă de suedezi - VIDEOCLIP

Dragostea nu cunoaște granițe, am putea spune văzând modul în care piesa TAXI a fost adaptată de niște artiști suedezi. Bariera lingvistică a fost dărâmată în ciuda dificultății exprimării celor două cuvinte în declarația originală a lui Dan Teodorescu. "Tre små ord" este așadar un cover oficial suedez după "Cele două cuvinte".

Dragostea nu cunoaște granițe, am putea spune văzând modul în care piesa TAXI a fost adaptată de niște artiști suedezi. Bariera lingvistică a fost dărâmată în ciuda dificultății exprimării celor două cuvinte în declarația lui Dan Teodorescu. "Tre små ord" este așadar un cover oficial suedez după "Cele două cuvinte". Simplitatea frumoasă a clipului românesc este pusă în antiteză cu un video hilar, chiar satiric, dacă percepem aluzia la relațiile homosexuale.

Artiștii suedezi sunt Anders Brolin (care dă vocea), Andreas Nilsson, Arne Soder, Henrik Brodin și Peter Bossmann. Ei au descoperit melodia trupei Taxi, au tradus-o în suedeză, au înregistrat-o într-un studio și apoi au creat un clip. Producția este semnată de Ylva și Linda Persson.

Melodia trupei TAXI nu este la primul cover. Fără a pune la socoteală variantele autohtone virale lansate de necunoscuți, interpretarea suedezilor constituie cel de-al treilea cover internațional după "Cele două cuvinte". Celelalte două descoperite vin din Republica Moldova și din Polonia.

Varianta feminină după TAXI - Cele două cuvinte

Coverul polonez după TAXI - Say It Project - Męski świat

Vă invităm să le urmăriți pe toate și să vă spuneți părerea. Adăugăm și versiunea oficială TAXI:

Citește mai multe despre TAXI
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Decăderea clasei politice, surprinsă în noul single Skunk Anansie - VEZI VIDEO

Skunk Anansie se pregătește să lanseze noul material discografic, Black Traffic. Până la apariția albumului, grupul a dezvăluit deja 2...

Închide