Urmărește-ne în Social Media

BLOG

Câștigătorii abonamentelor la Stufstock 2012

Concertele de pe plaja din Vama Veche vor începe în doar câteva zile, iar cei mai inspirați cititori InfoMusic vor avea parte de distracţie şi muzică bună folosind abonamentele câștigate prin dibăcia cu care descriu festivalul.

Publicat

pe

Stufstock 2012
Stufstock 2012

Concursul Stufstock 2012 a luat sfârșit. Concertele de pe plaja din Vama Veche vor începe în doar câteva zile, iar cei mai inspirați cititori InfoMusic vor avea parte de distracţie şi muzică bună folosind abonamentele câștigate prin dibăcia cu care descriu festivalul. Dacă sunteți curioși să vedeți cu ce ne-au convins, puteți vedea mai jos textele pe care le-au trimis.

Stufstock 2012

Câștigătorii abonamentelor InfoMusic pentru Stufstock 2012 sunt:

  • Marius Roșca
  • Denisa Ivașcu

Primul câștigător este Marius Roșca. A doua parte din textul său descrie într-un mod veridic și original atmosfera de la Stufstock.

„Stufstock = Vama Veche = a doua casă :)  O adunătură de oameni ce funcţioneaza pe aceeaşi frecvenţă.”

Marius Roșca

Denisa Ivașcu ne-a convins printr-o descriere de o simplitate sublimă, dar care surprinde elementele de bază ale unei vacanțe desăvârșite în Vamă.

„Pentru mine, Stufstock-ul înseamnă libertate, muzică bună, fericire, distracție alături de prietenii mei, agitație, nisip, corturi, prietenie, ceva rece de băut.”

Denisa Ivașcu

Recunoaștem că decizia a fost destul de grea pentru că am primit multe mesaje ce meritau premiile. Vă oferim câteva dintre ele, într-o ordine complet aleatoare. Nu ezitați să vă spuneți părerea, lăsați un comentariu mai jos.

„Stufstock înseamnă contopirea perfectă între plajă, apă, soare și muzică demețială!”

„Stufstock este un eveniment care îmi dă rara senzație de libertate.”

„Căldură și energie care topesc cântând pe nisip nopțile geroase.”

„Libertateeeee și muzica bună!”

„Bătaia inimii care, încetată din viață, revine ușor pe culmile înroșirii la mijloc de an. Vara. :)”

„Stufstock-ul înseamnă prima dragoste, prima noapte de sex, prima baie dezbracat în mare, bronzul neuniform de a doua zi, focul de lângă scenă, vântul din Vamă, renașterea spiritului, dulce amintire păstrată cu sfințenie de la prima ediție până acum, la ce-a de-a 10-a.”

Trending